Over én million så Farmen-finale

FINALEFEST: Langrennsløper Martine Ek Hagen fra Enebakk så Farmen-finalen med kjæresten Aleksander Ek.

FINALEFEST: Langrennsløper Martine Ek Hagen fra Enebakk så Farmen-finalen med kjæresten Aleksander Ek.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Nå jakter TV2 på nye kjendiser til det populære tv-programmet.

DEL

(NTB): Finalen på Farmen kjendis ble i snitt sett av 1.034.000 seere. Det ga en andel på 58,8 prosent blant alle seerne (10–79) og 61,1 prosent i den kommersielle målgruppen 20–49 år.

– Etter braksuksessen i fjor har det vært enorme forventninger knyttet til årets sesong, og det er derfor ekstremt hyggelig å stadfeste at Farmen kjendis har levert på alle områder. Deltakerne har engasjert seerne, Strix har produsert fantastisk innhold og seertallene og oppmerksomheten rundt sesongen har vært over all forventning, kommenterer programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Sammen med kjæresten

Langrennsløper Martine Ek Hagen (26) fra Enebakk var blant deltakerne på årets Farmen kjendis. Hun kom til semifinalen sammen med Inga Berit Lein og Pål Anders Ullevålseter, men måtte gi tapt i melkespannkonkurransen med Ullevålseter.

På finalefesten kom hun sammen med kjæresten Aleksander Ek.

Leter etter nye kjendiser

I snitt har nesten 950.000 seere sett hele Farmen kjendis-sesongen på TV 2 (Total screen rating).

– Med et snitt på nær 950.000 seere så har Farmen kjendis etablert seg som et av Norges aller mest populære TV-programmer, og arbeidet med å finne deltakere til neste år er allerede i gang, sier Nakken.

  Martine Ek Hagen og Pål Anders Ullevålseter om intrigene på Farmen. RB-TV var direkte inne fra finalefesten og kommer tilbake med mer senere i kveld.

  Han takker særlig vinner Pål Anders Ullevålseter for sin innsats.

  – Det er på sin plass å takke alle som har vært involvert i arbeidet rundt årets sesong. Både hos produksjonsselskapet Strix, i TV 2, og selvsagt til alle deltakerne som har gitt alt i kampen for tilværelsen. En ekstra gratulasjon går til Pål Anders Ullevålseter som er den første utfordreren som noensinne har vunnet Farmen, sier Nakken.

  Send inn tekst og bilder «

  Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

  Artikkeltags