Klar for finaleuka i «Farmen kjendis»

Artikkelen er over 2 år gammel

Ingen har turt å utfordre langrennsløperen til tvekamp.

DEL

I kveldens episode av Farmen ble det klart at langrennsløperen Martine Ek Hagen fra Enebakk er en av  seks deltakere som er med inn i finaleuka i Farmen kjendis.

Nå skal hun kjempe mot Frank Løke, Inga Berit Lein, Maiken Wahlstrøm Nilssen, Stian Sandø, Stian "Staysman" Thorbjørnsen og Pål Anders Ullevålseter om å vinne realityprogrammet.

Så langt har ingen av de andre turt å utfordre langrennsløperen til tvekamp i løpet av det fem uker lange oppholdet på Finnsvika gård utenfor Halden, fordi de har vært redde for å kjempe mot en så fysisk sterk konkurrent.

Selv om Ek Hagen har uttalt at det var et godt mentalt avbrekk å delta på Farmen, var oppholdet ingen treningspause.

– Frank Løke og jeg hadde begge to veldig lyst til å løpe, men vi fikk bare lov av produksjonen å løpe en vei på halvannen kilometer. Den løp vi frem og tilbake, totalt 15 kilometer hver kveld. Det ble en hyggelig greie etter endt arbeid. Mens de andre gikk og la seg så løp vi. Noen dager ble det bek mørkt, men jeg følte at det var et fristed. Det var som å være hjemme – vi løp og praten gikk. Som idrettsutøvere merket vi at vi tenkte litt likt, og vi har holdt kontakten etter på, fortalte Martine nylig i et intervju.

Lenes forsøk på å sabotere ukesoppdraget gikk ikke som planlagt. I stedet tapte hun tvekampen i saging mot Inga Berit, og måtte derfor forlate gården.

– Om man gir alt i kamp og noen andre slår en, er det helt greit, sa Lene, før hun vinket farvel til de andre.

Så langt har Martine holdt seg unna konflikter på gården og jobbet hardt for å klare ukesoppdragene. Neste uke venter nye utfordringer for langrennsløperen, som først takket nei til å delta i programmet.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags