– Jeg er litt stolt av meg selv

2015.10.17. Råholt. Charlotte Jacobsen. Farmen

2015.10.17. Råholt. Charlotte Jacobsen. Farmen Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Charlotte Jacobsen (22) hadde aldri drømt om å komme til finaleuka i Farmen.

DEL

Farmen-eventyret nærmer seg slutten. Til å begynne med var de 14. deltakere, nå står fem igjen.

Én av dem er Charlotte Jacobsen (22). Etter å ha vunnet en tvekamp mot Silje Dahl sørget hun for en plass i finaleuka i Farmen.

– Det var selvfølgelig veldig morsomt, jeg hadde aldri i verden trodd det, det var så mange sterke deltakere. Drømmen var å ikke ryke ut som nummer én, så jeg er litt stolt av meg selv, sier 22-ringen fra Råholt.

Hadde ingen taktikk

Før oppholdet på Farmen-gården hadde hun ikke tenkt så mye på hvordan hun skulle overleve der inne lengst mulig.

– Jeg hadde tenkt veldig lite, og det er litt flaks selvfølgelig. Men jeg tror jeg har vært ei som har stått på, vært positiv og kommet godt overens med de fleste. Dermed har jeg ikke vært en kandidat til førstekjempe, og jeg ble nok heller ikke sett på som en stor konkurrent, tror Charlotte.

– Hvordan var det å slå ut Silje?

– Det var en veldig rar situasjon. Vi hadde ikke lyst til å slå ut hverandre eller ryke ut selv – begge er jo håndballjenter og kokurransemennesker, så vi måtte bare ta kampen som den var.

– Du har valgt tømmerstokkrulling to ganger og vunnet. Du har god balanse?

– Den er vel ganske vanlig, men jeg har nok hatt en fordel fordi jeg badet mye under oppholdet. Da var det ikke så ille å være i vann, så jeg likte øvelsen!

Blir sabotert

Da Silje måtte forlate Farmen valgte hun Charlotte til storbonde. Hun kunne ha sikret seg oppholdets siste finalekniv, men ble sabotert av de andre deltakerne.

– Det var kjedelig at jeg ikke fikk vist hvordan jeg var som leder, men jeg visste på forhånd at ukeoppdraget ikke kom til å gå. At jeg ikke fikk noen kniv hadde ikke noe med meg å gjøre, men at de andre var redd jeg ville få en stor fordel i en finale. Derfor kom det ikke som noe sjokk, men man blir jo skuffa, sier Charlotte.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags