En annen dans for Jarl Goli

Tilbake på skjermen: Jarl Goli har vært med på TV2s «Skal vi danse». Nå kommer han tilbake i en annen rolle på samme kanal. FOTO: KAY STENSHJEMMET

Tilbake på skjermen: Jarl Goli har vært med på TV2s «Skal vi danse». Nå kommer han tilbake i en annen rolle på samme kanal. FOTO: KAY STENSHJEMMET

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

For tre år siden svingte Jarl Goli seg på parketten i «Skal vi danse». Snart kommer han på skjermen i «Farmen».

DEL

Jarl Goli fra Fet er en av 12 kjendiser som har flyttet inn på Storøy gård ved Rørholtfjorden i Telemark, der innspillingen av årets sesong av Tv2s realitysuksess Farmen pågår for fullt.

Der skal han leve slik gårdsfolk gjorde for 100 år siden sammen med andre kjendiser som Aylar Lie og Vendela Kirsebom.

– Jeg kommer til å ligge lavt den første uka, og jobbe hardt for laget. Samspillet med de andre er viktigere enn å vinne en finalekniv, sa han til TV2 før han gikk inn.

59-åringen uttalte også at han gruet seg mest til å måtte reise hjem før finaleuka og å ikke få kaffe hver dag. Han hadde på forhånd planer om å ligge lavt den første uka og jobbe hardt for laget heller enn å satse på en finalekniv.

Det var i 2013 at Goli deltok i "Skal vi danse".

Disse er også med: Petter Pilgaard, Tore Petterson, Ida Gran-Jansen, Ingeborg Myhre, Lavrans Solli, Kari Jaquesson, Lars Barmen, Tonje Blomseth og Leif-Einar Lothe.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken