(SIDE2): – Dette her er bare rein idioti, freser Krister i ukens «Luksusfellen».

Årsaken er at Hallgeir Kvadsheim har solgt bilen hans for å få bukt med spillegjelden på 700.000 kroner.

Spillegjeld

Denne uken er «Luksusfellen» på besøk hos småbarnsforeldrene Krister og Lisa, som holder til på Flateby i Enebakk.

De to har meldt seg på «Luksusfellen» fordi førstnevnte har opparbeidet seg betraktelig spillegjeld. Ingen av dem har helt den helst store økonomiske oversikten.

– Mitt forhold til økonomi er at jeg tar litt avstand fra det, sier Lisa.

– Forholdet mitt til penger har kommet og gått og gått mye mer enn det har kommet. Enkelt forklart, sier Krister i programmet.

Krister jobber på et trykkeri og har sølv i NM i thaiboksing. Penger er blitt brukt både på turer til Thailand, en bra bil og hus.

- Skjønte det var ute av kontroll

Men av de 3.4 millionene Krister har i gjeld, er 700.000 spillegjeld. Etter at Krister ble far, er det blitt mindre tid med thaiboksing og mer spenning i nettspillverdenen.

– Jeg kunne sette inn 15-20.000 kroner på ett spill. Da jeg tapte 70.000 kroner, skjønte jeg at det var ute av kontroll, sier han i «Luksusfellen».

For samboer Lisa har spilleavhengigheten ført til tillitsbrudd gang på gang og tapping av kontoer. Nå stoler hun ikke på ham, og selv om hun selv ikke har peiling på økonomien, så er forholdet på bristepunktet.

Krister sier han er nødt til å ta skjeen i en annen hånd. Men da Hallgeir Kvadsheim selger hans elskede Quasqhai til det han oppfatter som en spottpris, og skaffer ham en innbytterbil, koker det over for «Luksusfelle-deltakeren»

– Nå er jeg fly forbanna. Her sitter jeg med et forp..skrap. Nå trenger jeg en pause altså, dette er rein idioti, hva i hælvete, føkkings eksperter. Nå klikker det for meg, sier Krister.

Til Side2 forteller Krister at foranledningen var litt annen enn den som kommer på TV.

– De hadde bytta inn bilen og så kommer det en stygg, rødfarga bil. Det var helt greit for meg. Men da jeg skulle starte bilen samme dag, så startet den ikke, sier han til Side2. Han mener også at hans opprinnelige bil var verdt minst 60.000 kroner mer.

- Ubehagelig, men bra

– Det føltes veldig ubehagelig, men på en måte tenkte jeg at det var jammen på tide også. Jeg var aldri redd. Jeg synes det er bra at våre deltakere tar til motmæle når de er uenige, sier Hallgeir Kvadsheim.

I hans åtte-ni år i «Luksusfellen» har han aldri opplevd sånn temperatur.

– Men du blir mer skjerpa om du får motargumentene. Jeg vil ha flere «Kristere». Men det er klart at det var kjempeubehagelig, sier han til Side2.

Derfor får alltid deltakerne beskjed om at de må komme med innvendinger.

– Enten det er å kvitte seg med bil eller selge huset – si fra så får vi heller møte dere på de argumentene, sier han til Side2.

Og det er akkurat her «Luksusfellen» blir utfordret i onsdagskveldens utgave. Hvordan det går, får du se på TV 3 onsdag 20.30.