De slås sammen med Alexander Rybak!

Av
DEL

InnsendtSøndag 5. mai kl.15.00 i Fet kirke

Det er mye positiv som kan komme ut av å slå sammen med andre. Søndag 5. mai kl.15.00 komme dette til uttrykk ved at stryker-elever fra kulturskolene i Fet, Sørum og Skedsmo skal spille sammen i et stort strykeorkester. Til sammen 60 fioliner, cello, og bratsj spillere fra alle tre kommune spiller sammen i en konsert som også har fokus på å samle inn penger til et nytt orgel i Fet kirke. Kirken i Fet er et sted som binder sammen kulturlivet i bygda. Orgelet er en stor del av dette flott samarbeid, og det er et sterkt signal at kulturskolene viser støtte til orgelsaken, og står sammen med oss i innsamlingen til et nytt og flott instrument i kirken. Det er mange som kan og vil få glede av et nytt orgel.

Men ikke nok med det, de har med seg stjernespillere, nemlig Alexander Rybak.

Rybak sin hit-låt «Fairytale» vant Eurovision i 2009 og i fjor vant den norske melodi grand prix med «That’s how you write a song». Rybak stilte opp med en gang han ble spurt for å hjelpe oss med orgelsaken og for å inspirere de mange unge aspirantstrykere. Rybak skal ha et seminar med elevene lørdagen før konserten hvor de skal øve og spille sammen med ham og høre om hvordan han fikk sin store interesse i musikk. Det kommer til å bli et minne for livet for både elevene og publikum når alle strykere og Fet kulturskolens barnekor er med Alexander Rybak på «Fariytale» som slutningsnummer. Kantor Jo Dalene gleder seg også til å spille et stykke sammen med Rybak.

I denne flotte konserten vil også årets Drømmestipend kandidater fra Fet gis rom til å opptre. Årets kandidater er fløytist Katrine Bratteng og pianist Thomas Skartlien.

Alt av overskudd går dirkete til innsamlingen for nytt orgel i Fet kirke.

Billetter kjøpes fra http://fnd.uz/fetkirke

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags