I et stort intervju med KK denne uka forteller komikeren fra Jessheim at hun stort sett hekter seg på alle andre når de er på tur.

– Da jeg var en måned i New York med en kompis, fant han på alt hele tiden. En dag skulle jeg finne på, og da ble det en sånn Sex and the City-tour. Dagen etter overtok han. Jeg anbefaler alle å bli en feriesnylter, sier Else, som anbefaler alle å bli en feriesnylter.

Egentlig er hun ifølge KK en snylter på flere av livets områder. Drinker? Oppskriftene har hun stjælt av venner. Den lekre leiligheten sentralt i Oslo? Kjøpt av «noen som har bedre smak enn meg selv». «Nei til Narkotika»-leiren da hun var ungdom? Hun dro bare fordi broren skulle.

Else har til og med prøvd å snylte på seg en ekstra mamma:

– Sminkøren min Mette er min støttekontakt og psykolog, og jeg prøvde på et tidspunkt å få henne som reservemamma. Men hun hadde så mange barn allerede, så det gikk ikke.

Når Else har vært på tv får hun dårlig samvittighet. Ofte så dårlig samvittighet at hun sender sms til folk hun har tullet med og ber og unnskyldning.

– Jeg skulle ønske jeg var enda mindre redd for å såre folk, men samtidig mener jeg at det å si unnskyld er undervurdert, sier hun til ukebladet.