Else til TVNorge

Her er Else Kåss Furuseth på TV2s høstlansering i Bergen i fjor høst. Nå melder hun overgang til TVNorge.

Her er Else Kåss Furuseth på TV2s høstlansering i Bergen i fjor høst. Nå melder hun overgang til TVNorge. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Else Kåss Furuseth melder overgang til TVNorge.

DEL

Komikeren fra Jessheim har vært å se på TV2, men nå bytter hun arbeidsgiver.

Else Kåss Furuseth ser fram til overgangen til TVNorge.
 
– Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge. Jeg har jo fått gjøre noen innhopp i Brille-panelet, vært i stua til Asbjørn Brekke og innom Ylvis-guttas program, og det har vært veldig gøy, sier Else Kåss Furuseth.

I TVNorge er de glad for å få Else i stallen.

– Dette har jeg jobbet for å få til i flere år. Else er fantastisk både som programleder og som menneske, så dette er et kjempetilskudd for TVNorge og humorstallen vår. Det snakkes mye om Discovery og sport om dagen, men vi jobber fortsatt knallhardt for at TVNorge skal være det beste stedet for norsk humor. Da hjelper det veldig å få Else Kåss Furuseth på laget, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks.
 
 
Landsverk vil ikke avsløre i hvilket format Else vil dukke opp på TVNorge-skjermen.
 
– Det jeg kan si nå, er at jeg gleder meg vilt til å jobbe tett med Else, og at ideene vi ser på er svært spennende, sier Landsverk.

Else Kåss Furuseth startet karrieren i NRK P3, før hun ble et kjent TV-navn gjennom humorserienTorsdag kveld fra Nydalen. Hun har hatt stor suksess med sin sceneforestilling Kondolerer, og har de siste årene vært programleder for talkshowene Else og Det er lov å være blid på TV 2.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags