ReinStyr i Panorama

Av
DEL

InnsendtDet nærmer seg juleaften, men Rudolf her pensjonert seg fra nissesleden! Heldigvis er datteren Runa klar til å ta over jobben. Eller er hun det? Og hvem er egentlig ute etter å stjele alle julegavene?

15. november inviterer Eidsvoll Amatørteater til ny-premiere på deres helt egenproduserte famileforestilling ReinStyr på Nordpolen i Panorama! Selv med strålende kritikker i 2016 har teateret valgt å strekke seg enda lengre denne gangen!

- Det var en stor produksjon sist, men i år har vi lagt listen enda høyre på musikk, sang og scenebilder, forteller prosjektleder Christer Holtet Dahlin.

- Vi er heldige med mange talenter i Eidsvoll Amatørteater og det er morsomt å presentere en helt ny rolleliste! Spesielt gøy er det med mange unge aktører og selveste ordfører Jon-Erik Vika i rollen som julenissen, gliser Dahlin.

Hele 43 lokale skuespiller deltar på scenen under forestillingen og i alt har over 80 personer jobbet på dugnad for å skape julemagi i Panorama. Det byr også på noen utfordringer:

- Det er mange mennesker i små garderober, forteller Dahlin, i tillegg til mange logistiske utfordringer. Det krever et stort, og godt smurt, maskineri for å gjennomføre en så stor forestilling.

Hanne Østby skrev forestillingen i 2016 fordi det var vanskelig å oppdrive gode tekster for store ensembler, men også fordi hun elsker julen!

- Ønsket med ReinStyr er selvfølgelig å fortelle en spennende historie, men også å skape magisk julestemning i Panorma! Det skal vi få til!

Sist ReinStyr på Nordpolen ble satt opp ble det spilt for fulle hus og over flere ekstraforestillinger! Det kan derfor lønne seg å tenke på jula ekstra tidlig i år!

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags