Chris Holsten ute av Stjernekamp: – Dette kommer jeg aldri til å glemme

Artikkelen er over 2 år gammel

Han har vært i bunn-sjiktet tidligere og overlevd, men i kveld var Stjernekamp-reisten over for Chris Holsten.

DEL

– Dette kommer jeg aldri til å glemme. Det har vært en fantastisk reise, sier Holsten til rb.no rett etter at kameraene er slått av på Fornebu.

I kveldens program var det to musikalske ytterpunkter som møttes. EDM (Elektronisk dansemusikk) og visesang. Holsten fikk solide kommentarer fra dommerne og fløte ble nevnt. Likevel holdt det ikke og han sto til slutt sammen med Ulrikke som de to utrygge etter at stemmene var talt.

Så kom dommen: Chris, du er ute av Stjernekamp.

Vil takke alle

– Denne reisen har vært helt, helt magisk. Kanskje mye mer magisk enn jeg trodde. Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske folk og jeg har spilt med verdens beste band. Jeg har utfordret meg selv og jeg vil takke alle. Dette kommer jeg til å huske resten av livet mitt, fortsetter Holsten.

– Er det noe du kunne gjort annerledes?

– Jeg føler ikke det her og nå. Så klart, det har vært mye nerver og alt har nok ikke vært terningkast seks, men jeg har fått gode tilbakemeldinger både fra folk og dommere, sier Holsten.

Planene framover

– Hva skal du til uka nå?

– Hehe, si det. Jeg var klar for å gå i gang med joik og hardrock, men nå må jeg sette ned litt og komme meg inn i studio igjen. Lage ny musikk, det er det jeg skal, sier Holsten til rb.no.

– Du har hatt mye støtte fra Romerike og folk i Lillestrøm spesielt. Noen live-muligheter på Romerike snart?

– Ja, selvsagt. Jeg skal spille mye framover og 2019 blir hektisk. Lillestrøm har en spesiell plass i hjertet mitt, så der blir det konserter, sier han til rb.no.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken