I kveld hylles Hans Petter i «Hver gang vi møtes»

Artikkelen er over 2 år gammel

I kveld skal Hans Petter Aaserud fra Bjørkelangen hylles av blant andre Christel Alsos, Tshawe og Tone Damli i TV-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2.

DEL

I høst uttalte vokalisten i Trang Fødsel til indre.no at deltagelsen i det folkekjære TV-programmet var «en utrolig intens opplevelse».

Bajas-buret

Under oppholdet bodde Hans Petter sammen med Tshawe på «bajas-buret» på Kjærnes gård utenfor Moss, hvor innspillingen fant sted i fjor sommer. De andre deltagerne er Tor Endresen, Silya, Tone Damli , Christel Alsos og Claudia Scott.

I kveld sitter Hans Petter øverst ved bordet, og de andre skal gi sin tolkning av Trangs Fødsels slagere som «Livet det er helt ålreit» og «Drømmedame».

Underveis i programmet kommer Hans Petter også inn på livets mørke skyggeside, tapet av lillebroren Jon Terje.

– Det har prega meg veldig, sa han da Indre møtte ham i hans eget musikkstudio hjemme i Asker i fjor høst.

Les hele intervjuet her!

– Skal ha honnør

I det første TV-programmet sist lørdag, der Tshawe ble hyllet av de andre deltagerne, fikk Hans Petter terningkast 4 av Dagbladets anmelder.

Hans Petter lagde sin egen versjon av «Freaky Like Me», og Dagbladets Øyvind Rønning skrev blant annet:

"Trang Fødsel-sjefen (ja, de holder fortsatt på) har valgt å lage en norsk versjon av denne låten, «Frike meg ut». Det skal han ha honnør for. Aaserud er den mest ukjente i dette laget, mest fordi han ikke er soloartist og fordi Trang Fødsel framstår som en kollektiv enhet. Han blir mer spennende å følge enn jeg trodde på forhånd.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags