Asle Beck åpner Sørumfestivalen

Av
DEL

InnsendtFra utsolgte konserter til Frogner Kultursenter og åpning av Sørumfestivalen 2018.


Fredag 26 januar har Sørumfestivalen booket Asle Beck med band for å åpne festivalen. Jørgen Kirsebom fra Opplev Sørum er godt fornøyd med 2018 programmet og veldig glad for at den folkekjære artisten Asle Beck tar med seg sine musikere til Frogner Kultursenter åpningskvelden etter at alle konsertene han har gjort med band i høst og vinter har blitt utsolgt.  


Asle Beck slapp i oktober sitt tredje album "Bruvoll Hotell" som føk rett inn på en 10 plass VG Lista Topp 40 ( Albumliste ) sammen med internasjonale superstjerner og de største norske artistene. En solid prestasjon av vise, visepopartisten som har bodd på Skedsmokorset de siste årene. På albumet har han med seg bla. Amund Maarud, Rita Eriksen og Øivind "Elg" Elgenes.


På Frogner Kultursenter vil Asle ha med seg Magne Føreland på gitar, Per Mathisen på bass og Bjørn Einar Hanstveit på trommer og sammen kan de love publikum en hyggelig konsertopplevelse hvor de spiller det beste fra alle tre albumene. 


I løpet av Sørumfestivalens ni dager kan man bla. også oppleve Trang Fødsel, Hot Club de Norvége, The Real Mojo (Pink Floyd Tribute), Light Without Shadow og Robert Mood for å nevne noen. 


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags