Gå til sidens hovedinnhold

Kristoffersen på skuddhold i Sölden

Henrik Kristoffersen er på skuddhold etter 11.-plass i første omgang av storslalåmrennet i Sölden. Lucas Braathen sikret finaleplass i sitt skadecomeback.

Østerrikeren Roland Leitinger kjørte inn til en populær ledelse på hjemmebane. Foran finaleomgangen har han 0.19 ned til Mathieu Faivre og 0.21 til Marco Odermatt etter at de beste har gjort seg ferdig med første omgang.

Flere norske gjorde comeback fra skade, mens andre kjørte på nytt utstyr. Atle Lie-McGrath kjørte ut i sitt comeback, mens Fabian Solheim gjorde det samme.

Lucas Braathen kom seg derimot til mål i sitt comeback. Han fikk ikke helt opp farten etter å ha gjort noen feil underveis, og er nede på 19.-plass, 1.38 bak teten.

– Det er fantastisk å være tilbake. Det var en helt ok omgang og rått å komme i mål til alle tilskuerne, sa Braathen til NRK.

Henrik Kristoffersen slet også med en skade i fjor og er blant utøverne som stiller med nytt utstyr i Sölden. Han gikk offensivt ut fra start, fikk opp grønne tider og er nummer 11, 0.89 bak lederen.

Leif Kristian Nestvold-Haugen kjørte på helt nytt utstyr og er nummer 15, 1.18 bak. Rasmus Windingstad ligger også an til å få finaleplass.

(©NTB)

Kommentarer til denne saken