Kristoffersen misset

JAKTER SEIER: Henrik Kristoffersen i Garmisch Partenkirchen.

JAKTER SEIER: Henrik Kristoffersen i Garmisch Partenkirchen. Foto:

Av

Leif Kristian Nestvold-Haugen tok en sterk tredjeplass i storslalåmrennet i Garmisch-Partenkirchen søndag. Henrik Kristoffersen misset i finaleomgangen.

DEL

Sveitsiske Loïc Meillard ledet med åtte hundredeler på Henrik Kristoffersen etter 1. omgang, men taklet ikke presset som sistemann i finaleomgangen. Franske Alexis Pinturault vant.

Leif Kristian Nestvold-Haugen lå på 3.-plass etter 1. omgang og forsvarte den plassen. Aleksander Aamodt Kilde ble nest beste nordmann med sin sterke 6-. plass. Henrik Kristoffersen klarte ikke å forsvare 2-.plassen fra 1. omgang og falt ned til 7.-plass.

Kilde kjørte seg opp

Nordmennene leverte en god 1. omgang – med Kristoffersen på 2.-plass, Nestvold-Haugen på 3.-plass og Aleksander Aamodt Kilde på 8.-plass.

Hele seks nordmenn stilte til start i Tyskland. Kristoffersen var førstemann ut med startnummer seks og kjørte en veldig god førsteomgang. Verdenscuplederen var bare åtte hundredeler bak ledende Meillard i mål.

Nestvold-Haugen leverte også varene i 1. omgang. Han var i mål bare fem hundredeler bak Kristoffersen da han passerte målstreken. I finaleomgangen fulgte han altså opp med strålende kjøring.

Kilde kom fra en 2.-plass i lørdagens utforrenn i Garmisch-Partenkirchen og var nummer åtte etter storslalåmens 1. omgang, 57 hundredeler bak Meillard. Han sikret til slutt en meget solid x.-plass.

Braathen og Solheim til finaleomgangen

Lucas Braathen har imponert i det siste, men i Garmisch-Partenkirchen gikk det ikke fort nok. Han lå på 23.-plass etter 1. omgang. 19-åringen endte på 19.-plass.

Fabian Wilkens Solheim var nummer 26 etter én omgang og forsvarte den plassen.

Timon Haugan maktet ikke å ta seg til finaleomgangen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken