Kristoffersen-dom kommer trolig neste uke

VENTER: Henrik Kristoffersen (i midten) og Lars Kristoffersen (t.v) sammen med advokatene Line Hoven og Odd Stemsrud (t.h) i Oslo Tingrett under rettssaken mellom Kristoffersen og Norges Skiforbund.

VENTER: Henrik Kristoffersen (i midten) og Lars Kristoffersen (t.v) sammen med advokatene Line Hoven og Odd Stemsrud (t.h) i Oslo Tingrett under rettssaken mellom Kristoffersen og Norges Skiforbund. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Dommen i søksmålet Henrik Kristoffersen har anlagt mot Norges Skiforbund er ventet i løpet neste uke.

DEL

Det opplyser Oslo tingrett overfor NTB tirsdag.

– Siste nytt er at den kan forventes å bli avsagt i løpet av neste uke, opplyser kommunikasjonsrådgiver Markus Iestra i Oslo tingrett.

Den langvarige striden mellom Kristoffersen og skiforbundet var i forrige måned oppe i tingretten. I løpet av seks rettsdager argumenterte partene for sitt syn.

Henrik Kristoffersen kjemper for å få inngå en utvidet sponsoravtale med Red Bull. Han ønsker å profilere den østerrikske drikkegiganten på hjelmen.

Skiforbundets har sagt blankt nei til dette, all den tid det som under tingrettsbehandlingen ble kalt «indrefileten av eksponeringsplass», allerede er solgt til forbundets hovedsponsor Telenor.

Tiden som har gått siden saken ble tatt opp til doms, har tingrettsdommer Kari Lunde brukt på å vurdere partenes argumentasjon.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken