Mens natt til lørdag var usedvanlig rolig, har romerikspolitiet hatt mer å henge fingrene i natt til søndag:

Jessheim klokka 00.35: En kar i 20-åra er full og kranglete utenfor Hydranten, og blir bortvist fra sentrum.

Bjørkelangen klokka 01.16: En mann i begynnelsen av 30-åra blir anmeldt for urinering på offentlig sted utenfor Hangover bar.

Lillestrøm klokka 01.34: En mann i slutten av 20-åra blir bortvist fra sentrum etter krangling utenfor Fuser bar.

– Han skal ha slått en kar i 50-åra, og det kommer muligens en anmeldelse i etterkant, opplyser operasjonsleder Thorbjørn Eriksen i Øst politidistrikt.

Bjørkelangen klokka 01.50: En politipatrulje bortviser en mann i midten av 40-åra som oppførte seg ufint og truende utenfor Hangover bar.

– Han var ikke så veldig samarbeidsvillig og kom dessuten tilbake til stedet, så han ble kjørt i arresten i Lillestrøm og blir anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg, sier Eriksen.

Jessheim, klokka 02.04: To damer havner i klammeri med hverandre, og den ene av dem – en kvinne i slutten av 30-åra – blir bortvist fra Jessheim sentrum.

Lillestrøm, klokka 02.34: En lokal kar i midten av 20-åra spydde utover store deler av Storgata, og ble bortvist fra sentrum for overstadig beruselse.

Frogner klokka 02.50: Politiet får melding om en bil som hadde kjørt i grøfta i høy hastighet, og vitner meldte om at føreren kunne virke påvirket.

– Politiet fant igjen bilen på Circle K-stasjonen på Berger, og føreren blåste til over tillatt verdi, så han blir anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand, forteller operasjonslederen.

Bilføreren er en kar i begynnelsen av 30-åra fra Sørumsand.

Ingen ble skadd i forbindelse med utforkjøringen.

Lillestrøm klokka 02.45: Politiet blir tilkalt etter at en lokal kvinne i 50-åra krangler med vekterne på utestedet Martin's.

– Hun prøvde å slå til vekteren, men bommet, og ble bortvist fra sentrum, sier Thorbjørn Eriksen.

Maura klokka 05.20: En patrulje blir kalt ut grunnet krangling mellom et yngre kjærestepar.

– Det var ikke noe fysisk, men begge fikk pålegg om å holde seg rolige resten av natta, opplyser operasjonslederen.