Koret springer ut av Skedsmo Voices, og tok i helgen seieren i NM for kor 2017.

Det var i går, lørdag at de deltok under NM for kor i Trondheim. Der konkurrerte de  i både ungdomskorklassen og vokalgruppeklassen. Etter å ha gått av med seieren i begge klassene var de blant de sju av 45 korene som ble sendt videre til Grand Prix-finalen. Og der gikk de av med seieren.

Neon Vokal er i følge koret selv en vokalgruppe som representerer allsidighet, nytenkning og stemmelek kombinert med et høyt musikalsk nivå.

 

Vidt repertoar

Dette er en vokalgruppe med 12 dedikerte medlemmer på mellom 17 og 22 år som springer ut fra koret Skedsmo Voices. Repertoaret spenner vidt mellom jazz, pop, soul, folkemusikk og klassisk. 

Kunstnerisk leder Ingrid Danbolt er utrolig imponert over ungdommenes arbeidsinnsats og engasjement under oppkjøringen til dette arrangementet. 

Hun kunne definitivt ikke vært mer fornøyd over resultatet, skriver koret i en pressemelding.
Kult og overbevisende
 

Med helgens kåring har Neon Vokal fått tittelen Norgesmestere i kor med dommerkommentarer som «Glee kan bare gå å legge seg», «Kult og overbevisende!» og «Keep going fantastic!».

Med et så lekent repertoar og vågale sangere trengs det scener hvor ungdommene kan få dele musikken sin, og de ser frem til nye konsertopplevelser og publikum.

Afrika og Lillestrøm

World Choir Games i Sør-Afrika sommeren 2018 venter på koret.

Men først er det en jazza julestemning i Lillestrøm kirke 19. desember. Der skal koret opptre sammen med Synnes trio.

Bildeserie

Se all bildene fra Oktoberfesten!