Gå til sidens hovedinnhold

Korona-situasjonen på Romerike: Kun én kommune melder om nye smittetilfeller

Artikkelen er over 1 år gammel

Tirsdag meldes det om tre nye smittetilfeller i Lillestrøm kommune.

Resterende kommuner på Romerike har ingen nye koronasmittede å melde om. Det betyr at det mandag er registrert totalt 452 smittetilfeller på Romerike.

Slik er korona-situasjonen i din kommune:

Nittedal: Ingen har testet positivt det siste døgnet. Totalt er det 46 personer har fått påvist smitte i kommunen.

Aurskog-Høland: Ingen nye tilfeller. I går ble det bekreftet et nytt tilfelle tilknyttet Hemnes sykehjem. Totalt sju personer er blitt smittet av koronaviruset i Aurskog-Høland. To av disse er nå friskmeldte.

Lørenskog: Ingen har testet positivt på koronaviruset det siste døgnet.Det betyr at totalt 80 personer har testet positivt for smitte i kommunen. Samtidig kan kommunen melde om at 40 personer er friskmeldte og ute av isolasjon.

Enebakk: Ingen nye personer er smittet det siste døgnet. Totalt 44 personer har nå testet positivt for koronaviruset i kommunen. Flere er også friskmeldte, men kommunen har ikke tall på dette.

Nes: Ingen nye tilfeller å melde om. Totalt har 13 personer i kommunen fått påvist koronaviruset, mens det av disse er fem personer som er blitt friskmeldte.

Hurdal: Ingen nye er smittet det siste døgnet. I Hurdal er den eneste personen som har testet positivt, nå friskmeldt.

Lillestrøm: Tre nye smittetilfeller det siste døgnet.Mandag døde også en femte person ved Skedsmotun, som følge av viruset. Totalt er det 133 personer i kommunen som er bekreftet smittet av viruset.

Eidsvoll: Ingen er blitt bekreftet smittet det siste døgnet. Totalt har 30 personer fått påvist koronaviruset, og av disse er nå 22 friskmeldte, og fem får fortsatt daglig oppfølging. For ytterligere tre er det satt friskmeldingsdato innen få dager.

Ullensaker: Ingen nye smittetilfeller det siste døgnet. Det betyr at totalt 51 personer er smittet i kommunen.

Gjerdrum: Ingen nye tilfeller bekreftet det siste døgnet. Det er totalt åtte personer som er bekreftet smittet i kommunen.

Nannestad: Ingen nye er smittet det siste døgnet. Totalt er det 18 smittede i kommunen. Fem er blitt friskmeldt i dag.

Rælingen: Ingen nye personer er smittet det siste døgnet. Totalt 18 personer er registrert smittet i kommunen, mens seks er friskmeldte.

Kommentarer til denne saken