**Se video lenger ned i saken**

Torsdag ettermiddag stilte ei trompetgruppe fra Lillestrøm Skolekorps i bakgården ved Lillestrøm Bo- og Behandlingssenter (Libos) og holdt en liten konsert. Fornøyde beboere hadde orkesterplass inne, der de både kunne høre vakre toner og beskue de flotte ungdommene.

Ble satt pris på

Ingen tvil om at beboere og ansatte ved Libos satte pris på besøket. De har lagt ut følgende på sin Facebook-side:

«Tusen takk til trompetistene fra Lillestrøm Skolekorps, som kom og holdt en liten konsert for oss. Dette satte vi stor pris på. Det ble smil, latter og noen tårer.»

– Kjenner på savnet

Korpsets styreleder, Christin Fiskvik, sier seg også fornøyd.

– Det var folk i mange vinduer som tydelig satte stor pris på at vi kom og spilte. Litt annerledes opplevelse med å ha publikum såpass langt unna, men ikke mindre hyggelig å kunne spre litt glede i en rar tid.

– Jeg blir stolt og varm om hjertet når jeg ser hvilken glede man på enkel måte kan skape for andre med musikk. I tillegg er det fantastisk at musikantene får spilt litt sammen da man kjenner på savnet av venner og samspill hver eneste dag, sier Fiskvik.

Digitale øvelser

Hun kan ellers fortelle at korpset har erstattet vanlige øvelser med digitale øvelser. Da sitter musikantene med instrumentet foran hver sin skjerm og spiller under ledelse av dirigenten. Han og medmusikantene dukker opp på en rekke vinduer på skjermen.

Men torsdag var det altså vinduene ved Libos som gjaldt.