RB sender folkemøte om Skedsmo-Fet direkte!

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag kveld møter Skedsmo- og Fet-politikerne folket i Lillestrøm kultursenter. Debatten blir sendt direkte på rb.no fra klokka 19.

DEL

– Folkemøtet blir en fin anledning til å informere om både prosessen og avtalen mellom de to kommunene, og ikke minst en mulighet til å utdype litt av det som står der, sier Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten (Ap).

– Det er viktig å få fram synspunkter fra begge sider og skape størst mulig engasjement, slik at vi får et godt grunnlag for å ta en beslutning, sier Fet-ordfører John Harry Skoglund (Ap). Han er også klar på at tilhengerne av sammenslåing har en utfordring med å kommunisere at dette gjøres med et langsiktig perspektiv for øyet.

– Vi prøver å tenke 40–50 år fram i tid.

Møtet arrangeres i samarbeid med Romerikes Blad. Debattlederne Torstein Davidsen og Linda Ingier som mange kjenner fra høstens valgsendinger på rb.no, sier dette blir en god anledning til å møte politikerne og finne ut hva en fusjon betyr for dem konkret.

– Det blir anledning til å stille politikerne spørsmål under møtet og snakke med dem en god stund etterpå, sier Davidsen. Linda Ingier oppfordrer alle som ikke får vært til stede om å følge debatten live på rb.no fra klokka 19. Sendingen er åpen for alle.

Artikkeltags