Gå til sidens hovedinnhold

Komedien «Utlendingen» til Jessheim

Innsendt

TEATER INNLANDET PÅ TURNÉ
ULLENSAKER KULTURHUS
SØNDAG 1. MARS KL. 19.00


Det er duket for både komikk og forviklinger når Teater Innlandet gjester Ullensaker Kulturhus med komedien «Utlendingen» av Larry Shue.

Tom Styve har rollen som Charlie Baker, en korrekturleser med sosial angst, lei av livet, på hotelltur i ingenmannsland. Han liker ikke å snakke med folk og later derfor som han ikke forstår de andre gjestene. På denne måten får han innblikk i både farlige og morsomme hemmeligheter.

Det oppstår forviklinger når private samtaler fulle av hemmeligheter og konspirasjoner foregår, med Charlie til stede. Det er ikke måte på hvor mye komisk, vanskelig og til og med farlig som begynner å skje på hotellet. Folk synes nok Charlie oppfører seg litt merkelig, men han unnskyldes med at han er utlending.

Man møter et sammensurium av karakterer, alle med en god dose sneversyn og fremmedfrykt, legger grunnlaget for en høyaktuell politisk farse hvor mange vil kunne møte seg selv i døra.

Forestillingen fått svært gode anmeldelser, og har både fått terningkast 5 og blitt omtalt som ustyrtelig morsom.

Regien er ved Terje Strømdahl. På scenen møter vi Tom Styve, Marit Synnøve Berg, John Nyutstumo, Anne Guri Tvedt, Sunniva Du Mond Nordal og Roger Opdal Paulsen.

Varighet 90 minutter.

Kommentarer til denne saken