Den sveitsiske duoen hang med i innledningen i kvartfinalen i femstjernersturneringen i Wien, og det sto 6-6 før Mol og Sørum skrudde om med lekre blokker og pene smasher. 6-6 ble fort til 12-7 i favør nordmennene, som hadde god kontroll i det første settet og vant 21-14.

I det andre settet tok den norske duoen kommandoen umiddelbart og hadde full kontroll. En tidlig 11-6-ledelse gjorde det meget vanskelig for Heidrich og Gerson til å komme tilbake. De vant det andre settet 21-13.

– Jeg er veldig glad for å være på samme lag som ham, sa Christian Sørum i seiersintervjuet etter kampen, da han fikk spørsmål om Anders Mols strålende spill.

– Dette betyr mye, og det var kjempegøy å spille her i dag, sa Mol.

Seieren gjør at de skal spille semifinale søndag mot Gregegorz Fijalek og Michal Bryl fra Polen.

Med seieren i Gstaad tidligere i sommer ble den norske duoen tidenes mestvinnende norske lag med åtte turneringsseiere i verdensserien. Senere tok de sin niende i Tokyo.

Neste store mål er å bli tidenes mestvinnende europeiske lag. For å klare det må de ta seg opp på tolv seire. Da passeres det latviske laget bestående av Aleksandrs Samoilovs og Janis Smedins.