Gå til sidens hovedinnhold

Klare for Nesrevyen 2020!

Innsendt

Revygruppa i Nes Revy- Og Amatørteater er klare for å vise frem årets Nesrevy i Nes Kulturhus førstkommende helg - og er det et år vi virkelig trenger revy, så er det vel i år!

Hvem skulle vel trodd tilbake i mars at det også i år skulle spilles revy i Nes Kulturhus? Norge, og verden, stengte ned og kulturlivet lå brakk, både lokalt og nasjonalt. Men revygruppa i Nes nektet å la en global pandemi få sette en stopper for harselering med lokalpolitikken, hverdagslivet, arbeidslivet, eller kanskje selve livet?

Så fort det ble lettet litt på tiltakene, ble det raskt avgjort at det ble revy i år også. Noen tradisjoner tuller man rett og slett ikke med!

Dere vil få servert mange morsomme lokale, regionale og generelle poeng, kjente sanger med ny vri, forsøk på dans, ekte dans, og det hele akkompagneres av et herlig liveband.

For er det et år vi trenger revyen mer enn noensinne, så er det vel nå i år! Det serveres selvfølgelig enkelte skråblikk på hvordan pandemien har påvirket hverdagen vår med alt fra hjemmekontor til nye hilserutiner. En voldsom debatt over hvor ny E16 skal gå har jo engasjert både nesbuer og innbyggere i kommunene rundt. Skolestruktur, nakenblemmer i kommunestyremøtet, absurde hverdagssituasjoner, "smarte" elektroniske hjelpemidler, singellivets gleder og mye mer er temaer som dekkes i årets revy - og du skal nok se at vi får tid til en prat over en god, gammeldags matpakke i år også! I tillegg kan det nevnes at revyen selvfølgelig har en egen smittevernansvarlig som muligens tar jobben sin litt vel seriøst, og som fort kan dukke opp på scenen dersom ting sklir ut.

På scenen står skuespillerne Stian Lauritsen, Thomas Skou Dale, Øyvind Stordahl, Lene Rotnes Kulsrud, Magnus Rotnes Kristoffersen, og Karianne Bråtebekken. Ida Lövgren og Mari Kristoffersen debuterer på scenen under årets revy. Janniche Guttulsrud er koreograf, og har med seg Malin Kello på dans. Bandet, under ledelse av kapellmester Ola Welo, spiller også opp med fantastisk livemusikk - og dét har vel de fleste av oss savnet en stund! Instruktør er Even Finsrud, og nye revysjefer av året er Torill Delbekk Arnesen og Caroline Brustad Lauritsen.

Nesrevyen spilles i Storsalen i Nes Kulturhus, med forestillinger fredag 09.10 kl. 19.00, lørdag 10.10 kl. 17.00 og søndag 11.10 kl. 17.00. Alle smittevernhensyn og retningslinjer er ivaretatt - og det er derfor et begrenset antall billetter per forestilling sammenlignet med tidligere år.

Om avstanden i publikum kanskje er litt større enn vanlig, så kan vi garantere den samme, lune nærheten fra scenen! Vel møtt til årets Nesrevy!

Kommentarer til denne saken