For en drøy uke siden fortalte Thorsnes at hun trolig forlater romeriksklubben etter inneværende sesong. Mandag formiddag bekrefter angrepsspilleren overfor TV 2 at hun fortsetter karrieren i Australia.

– Det føles veldig bra. Jeg hadde et helt fantastisk opphold der sist. Ligaen er veldig profesjonell og jeg har vel aldri vært så bra trent og hatt det så fint før, sier Thorsnes til TV 2.

LES OGSÅ: – Vårt rotfeste er i Lillestrøm

Blir «gjestespiller»

Ifølge tv-kanalen skal 31-åringen være en såkalte «gjestespiller» i Canberra United. Det er samme klubb som Thorsnes spilte for i 2017. Ifølge TV 2 er det snakk om en ti uker lang kontraktsperiode.

LES OGSÅ: Kan bli norgesmester med sin fjerde klubb

Thorsnes fullfører sesongen med LSK Kvinner før hun setter seg på flyet til Australia.

– Motivasjonen er å slippe en kald vinter og oppkjøring i Norge. Ti uker i Australia om vinteren, hvem takker vel nei til det? Jeg har vært der før og vet hva jeg får både på og utenfor banen, sier Thorsnes til tv-kanalen.

– Trenger ny input

Etter å ha slått Sandviken for drøyt én uke siden sa Thorsnes følgende om framtida til Romerikes Blad:

– Jeg føler jeg er blitt såpass gammel at jeg trenger noe mer input og ansvar enn kun å spille i Toppserien. Jeg må ha noe mer som motiverer meg. Så hvis noen tilbyr meg en god kontrakt, blir det nok en tur ut i verden igjen, uttalte Thorsnes, som slet med skader før hun kom til LSK Kvinner.

Trener Hege Riise var da også forberedt på at angriperen forsvinner.

– Det blir nok veldig vanskelig å beholde Elise. Det er vi klar over. Men for øyeblikket er hun den eneste spilleren det ser ut som ikke blir med videre, sa Riise.