Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte av veien, rullet rundt og fortsatte bilturen: – Vi traff på sjåføren åtte kilometer unna ulykkesstedet

Da en i politiet tilfeldigvis møtte bilen med store skader på veien, tok kjøreturen slutt.

Fredag rykket politiet ut til et trafikkuhell på Dal i Eidsvoll etter en spesiell melding.

– Vi fikk en telefon fra en kollega i politiet som på fritida hadde møtt på en bil med store skader og en person i bilen, opplyser oppdragsleder i Øst politidistrikt, Jo Rennemo Jellum.

Da nødetatene kom til stedet, forklarte sjåføren at han hadde kjørt av veien et stykke unna.

– Han skal ha kjørt ut, og bilen har rullet rundt minst én gang. Det skal ikke ha vært noen folk i nærheten, så han kjørte videre for å få hjelp, forteller Jellum.

Litt senere fredag forteller operasjonsleder Trond Lorentzen at de fant selve ulykkesstedet et godt stykke unna der sjåføren ble påtruffet.

– Politimannen som meldte det inn traff på sjåføren åtte kilometer unna. Vi er fortsatt litt usikker på hva sjåføren har truffet, men det lå en del nedfall fra bilen i veibanen. Det er ikke mistanke om alkohol eller annen rus, men vi oppretter en sak på forholdet. Når en er involvert i en sånn hendelse, så er det stor sjanse for at andre kan ha sett ulykken. Da er det en fordel å ringe politiet umiddelbart for å avklare hva det er snakk om, fastslår Lorentzen.

Sjåføren ble tatt med av en ambulanse til et lokalt helsesenter, men det skal ikke være snakk om noen alvorlig personskade. Bilen har imidlertid fått store skader.

Kommentarer til denne saken