Trist avslutning på eventyret

TRIST AVSLUTNING: Med tap i semifinalen og bronsefinalen ble avslutningen på et eventrylig håndball-EM kjedelig for Rælingen-gutten Kent Robin Tønnesen (nummer to fra høyre) og lagkameratene.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

TRIST AVSLUTNING: Med tap i semifinalen og bronsefinalen ble avslutningen på et eventrylig håndball-EM kjedelig for Rælingen-gutten Kent Robin Tønnesen (nummer to fra høyre) og lagkameratene. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

KRAKOW, POLEN: (Norge – Kroatia 24-31). EM har vært en suksess for de norske håndballherrene, men med tap i bronsefinalen ble det en kjedelig avslutning på et strålende mesterskap.

DEL

Etter det dramatiske semifinaletapet mot Tyskland ventet Kroatia foran 15.000 tilskuere i Krakow søndag.

Rælingen-gutten Kent Robin Tønnesen startet på benken innledningsvis, og derfra så han lagkameratene havne på etterskudd mot kroatene, som de hadde slått en gang tidligere i mesterskapet.

Til pause lå Norge under med fire scoringer.

Fikk heng

I pausen gjorde landslagstrener Christian Berge gode grep, og tidlig i 2. omgang hadde Norge hentet inn Kroatias ledelse. Dessverre for Norges del falt man skikkelig av på slutten og tapte til slutt 31-24.

– Vi kom aldri skikkelig inn i kampen og ble jagende egentlig hele kampen. Alle returene datt i hendene på Kroatia. Vi fikk ikke kampen i vårt spor, sukket Kristian Bjørnsen overfor NTB.

Også Christian O'Sullivan deppet etter tapet.

– Jeg er skuffet over at vi ikke leverer bedre. Vi har gjort et veldig godt mesterskap, men fikk det ikke til i den siste kampen, sa O'Sullivan til NTB.

Slovenia i VM-kvalifiseringen

Landslagstrener Christian Berge var skuffet, men fattet etter kampen.

– Vi må lære litt, men dette er et lag for framtiden. Så får vi erstatte de som er litt eldre underveis. Jeg ser veldig lyst på framtiden med disse gutta her.

De norske gutta var for øvrig meget uheldige i trekningen av VM-kvalifiseringen. Der ble det klart at Norge møter Slovenia, som sammen med Serbia, var den tøffeste motstanderen å få.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken