Det ble fullt kaos under kveldens parseremoni på «Paradise Hotel».

Alt så tilsynelatende ut til å gå etter planen for Sofie Karlstad (24) som har vært diktator inne på «Paradise Hotel» den siste uka.

Sebastian Jansson (21) har bare vært inne på hotellet siden mandagens episode, men planen til gruppa var å sende ham rett ut igjen under kveldens parseremoni.

Overrasker

Alt gikk etter planen da Lea Vik (25) fortalte Triana at hun ville beholde Floyd Olsen (22 fra Skjetten) inne på hotellet, men det var flere som fikk seg et sjokk da Floyd selv tok noen skritt fram, og fortalte at han ble nødt til å forlate hotellet.

– På grunn av personlige forhold er det jeg som sjekker ut i dag, sier han til den vantro gjengen som står rundt ham.

Etterpå kommer det fram i episoden at han har holdt forhold utenfor hotellet skjult for produksjonen.

– I dag må jeg reise hjem på grunn av forhold jeg har holdt skjult for produksjonen. Det beklager jeg veldig, og jeg har full forståelse for at jeg må reise hjem, sier Floyd i programmet.

Tidligere straffet

Til Nettavisen sier Floyd at han og TV3 sammen er enige om å ikke si mer om saken.

– Jeg har selv bedt om å være i rampelyset, men det er flere andre rundt meg som ikke har det, og denne situasjonen involverer andre enn meg selv. Derfor vil jeg ikke prate mer om det, sier han til Nettavisen, og utdyper noe:

– Jeg har en tidligere straffedom som jeg fikk før jeg var 18 år. Noe mer vil jeg ikke si om det, men jeg burde gitt produksjonen beskjed om det, så de kunne hatt kontroll over situasjonen.

Tilbakeholdt informasjon

Presseansvarlig for «Paradise Hotel», Andreas Framnes, sier til Nettavisen at Floyd måtte sjekke ut av hotellet fordi han bevisst har holdt tilbake informasjon gjennom castingprosessen.

Han vil likevel ikke si noe mer om hvilken informasjon som ble tilbakeholdt.

– Årsaken til utsjekken er en sak mellom Floyd og TV3, sier Framnes.

Han mener også at utsjekken i seg selv var en stor nok konsekvens for deltakeren, og at de ikke vil gjennomføre noen andre tiltak i ettertid.

– Tonen mellom Floyd og TV3 har vært god gjennom hele prosessen.