Gå til sidens hovedinnhold

Karius og Baktus kommer på besøk!

Innsendt

Søndag 18.oktober kl.13 kommer endelig tanntrollene "Karius og Baktus" til Lillestrøm Kultursenter!

Smittevern-reglene er nøye ivaretatt, så her trenger ingen være bekymret for smitte. Det selges kun 200 billetter, og alle sitter med god avstand fra andre enn sin egen gruppe.

Det er tydelig at forestillinger for de helt minste fremdeles er svært populære. Noen ganger blir barna så ivrige at de roper av full hals at tanntrollene må gjemme seg for tannbørsten. En gang var det sågar en liten pjokk som skrek at de måtte holde seg fast, så skulle han løpe og hente politi! Når barna lever seg slik inn i forestillingen at eventyret føles ekte, skaper det latter fra både store og små. Det betyr samtidig at hendelsen begeistrer og oppfattes troverdig.

Forestillingen egner seg for barn fra 3 år og oppover, og er dermed en førstegangs-teateropplevelse for mange barn. Alle har hørt om de morsomme, men rampete smårollingene, derfor kan det være både fascinerende, spennende og skummelt å møte disse tanntrollene på ekte.

De aller modigste småbarna tør å snakke med Karius og Baktus når de dukker opp, mens andre synes det er tryggest å sitte stille på fanget eller holde fast i en bestemor-hånd.

Det er 2 år siden Talina (Baktus) besøkte Lillestrøm med denne teaterversjonen sist, med stor suksess og utsolgte forestillinger.

Selvom forestillingen ikke er lang i tid, er det en fullverdig teater-oppsetting i 4 akter. Den inneholder både humor, dramatikk, musikk og følelser, og dermed er lengden perfekt for barnepublikummet. Også foreldre og besteforelder gleder seg over de lekne krumspringene til Karius og Baktus, for alle generasjoner har et forhold til boka ble skrevet i 1949 av Thorbjørn Egner.

Karius og Baktus stiller til foto og signering for alle som ønsker, i foajeen etter forestillingen. Det er selvfølgelig viktig at 1-meters regelen overoldes.

Få med deg denne populære forestillingen, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens.

I rollene:

Karius : Andreas Kjølberg

Baktus : Talina Hansen Skogseth

Forteller: Edvard Jacobsen

Kommentarer til denne saken