Gå til sidens hovedinnhold

Kåret til årets frisør i region Øst: – Det er skyhøyt nivå

Artikkelen er over 2 år gammel

Svetlana Jouini fra Lillestrøm er den beste frisøren i Øst-Norge.

Årets største begivenhet for folk i frisør- og velværebransjen, arrangementet «Hår & Skjønnhet», ble lørdag holdt på Petter Stordalens hotell The Hub i Oslo.

Her var det blant annet duket for en prisutdeling til Norges beste frisører.

– Norges frisørbransje er virkelig i verdensklasse. Det er skyhøyt nivå på bidragene til alle de nominerte, og jeg ønsker å gratulere alle sammen. De er med på å bygge omdømme og videreutvikling av bransjen, sier Anne Mari Halsan, administrerende direktør for Norske frisør- og velværebedrifter (NFVB), i en pressemelding.

16 frisører nominert

De totalt 16 frisørene som var nominert til prisen «Årets Frisør» ble delt inn i fire regioner; Nord, Midt-Norge, Vest og Øst.

Det ble kåret én vinner i hver region. For region Øst-Norge, var det Svetlana Jouini fra Studio S. Style i Lillestrøm som stakk av med seieren.

– Prisvinneren byr på en interessant bruk av farger og linjer. Dette er 2019. Prisvinneren har også gjennomført en smart utnyttelse av portrettfotografiets muligheter. Det er rent, med en flott tekstur. Soft, men likevel utført med et sterkt uttrykk, heter det i juryens begrunnelse for hvorfor Lillestrøm-jenta var den beste i sin region.

Thomas Mørk fra Loud Hair i Oslo stakk til slutt av med den gjeveste prisen av alle, som "Årets Frisør" for samtlige regioner.

Det ble også delt ut priser for beste makeup, hudpleie, samt en rekke kategorier innenfor negledesign.

Fakta

  • «Hår & Skjønnhet» er et årlig arrangement som arrangeres av norske frisør- og velværebedrifter (NFVB), som er en bransjeforening i NHO Service og Handel. Rundt 100 personer deltok på arrangementet.
  • Bakgrunnen for arrangementet er at NVFB vil inspirere til økt rekruttering til fagene, styrke omdømmet, bygge yrkesfaglig stolthet og gi motivasjon til videre utvikling.
  • Årets arrangement ble holdt på hotellet The Hub i Oslo lørdag 16. mars.

Kommentarer til denne saken