VENTER TRYKK: LSK-trener Geir Bakke ga Fredrik Krogstad instrukser på sidelinja mot Tromsø. Onsdag kommer det nye beskjeder i toppkampen mot Sogndal.
Ntb Scanpix

– Kanskje den tøffeste bortekampen

LSK-trener Geir Bakke mener laget hans er godt forberedt på hva som venter mot Sogndal onsdag kveld.
Publisert

– Det er kanskje den tøffeste bortekampen. Vi visste det skulle være tøft da vi møtte Raufoss også, for de er et bra hjemmelag. Samme med Tromsø borte, men det håndterte vi bra. Det synes jeg vi også gjorde borte mot Ranheim selv om det var bittert at vi klarte å få et mål mot oss helt på slutten. Vi har vært ganske gode borte i mange kamper i år.

På Fosshaugane vet han godt hva som venter.

– Sogndal har et veldig trykk i spillet sitt som vi må håndtere. Men det beste middelet når du drar til Sogndal er å ha et bra grunnspill selv og sørge for at vi får fram de beste egenskapene våre, sier han.

– Nytter ikke å legge seg bakpå

Selv om uavgjort vil være et greit resultat for LSK, så tenker ikke LSK-treneren kun defensivt.

– Det nytter ikke å dra dit for å legge seg bakpå. Vi vet at de kommer til å få et trykk på oss innimellom for de flytter fram veldig mye folk. Det har vi sett i alle kampene deres. De har mange spillvendinger og lange innkast, og det blir ofte et trykk i boksen. Den delen av spillet må vi håndtere, og så må vi sørge for at de også må forholde seg til oss i størst mulig grad, mener han.

To spillere ute med skade

Torbjørn Kallevåg og nysignerte Frode Kippe er med i LSK-troppen onsdag.

Men det er ikke Marius Amundsen og Björn Bergmann Sigurdarson som begge står over på grunn av skade.

LSK starter med det samme mannskapet som åpnet kampen mot Tromsø.

LSKs lag (4-3-3): Mads Christiansen – Aleksander Melgalvis, Philip Slørdahl, Espen Garnås, Simen Rafn – Fredrik Krogstad, Ifeanyi Mathew, Kaan kairinen – Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Tryggvi Haraldsson.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken