To trekker seg fra Kanari-Fansens styre: – Skal sørge for at noe lignende aldri gjentar seg

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

«Mind The Gap» får følger internt i Kanari-Fansen.

DEL

Mandag har Kanari-Fansen hatt et ekstraordinært styremøte. De var også i møte med styret i LSK der styreleder Morten Kokkim etter møtet uttalte at han var fornøyd med svarene fra supportergruppa.

Bakgrunnen er et banner som ble vist fram på Brann stasjon. Banneret var av logoen til Londons undergrunn, og under sto teksten «Mind The Gap».

Tidligere i høst ble Brann-supporteren Jørgen alvorlig skadet da han ble påkjørt av T-banen i forbindelse med en kamp mot Vålerenga. Han måtte senere amputere en fot.

I en melding på Kanari-Fansens facebook gruppe kommer det fram at to personer fra supportergruppas styre nå trekker seg.

Her er hele meldingen:

«I etterkant av gårsdagens hodeløse markering på Brann Stadion fra enkelte av våre egne, har det vært et stort behov for å ta rede på hvordan noe slikt kunne skje og ikke minst sørge for å rydde opp i eget reir. Styret i Kanari-Fansen ønsker å gjøre det klart at det ikke finnes noen som helst unnskyldning for tankeløsheten som her ble utvist i forbindelse med denne markeringen. I dag har det derfor vært holdt ekstraordinært styremøte i Kanari-Fansen og møte med styret i Lillestrøm SK. Det er ingen som helst tvil om at denne saken har bragt klubben vi elsker i vanry og en unison medlemsmasse har også gjort det klokkeklart at man oppfattet bannerets budskap som totalt forkastelig.

Som resultat av dagens oppklaringssamtaler og møtevirksomhet har tribune- og tifoansvarlige Ine Opdahl og Thor-Arne Sandli valgt å trekke seg fra styret med umiddelbar virkning.

Vi har forståelse for at det nå stilles spørsmål rundt veien videre og hvordan vi i Kanari-Fansens styre skal sørge for at noe lignende aldri gjentar seg. Dette er rimelige spørsmål å stille, men vi ønsker likevel å be om forståelse for at det vil ta litt tid å få summet seg etter et svært hektisk døgn.

Kanari-Fansens formål er og skal fremdeles være å spre kjærlighet til Lillestrøm Sportsklubb.

Med vennlig hilsen

Cecilie, Lise, Joacim, Håkon, Egil og Ståle | Styret i Kanari-Fansen Lillestrøm»

Artikkeltags