For noen starter julen tidlig i november, med kakebaking, pynting av hus og gavepakking. For andre, igjen, starter julen rett før julaften. Tradisjoner er ulike som oss mennesker, som viderefører historien om oss, og inviterer oss til å dele opplevelser være seg det er religiøst eller sosialt. Noen vil si at tradisjonene er limet som holder oss sammen. Skedsmo viseklubbs Julevisekveld m/allsang må sies å være det, en juletradisjon. For like sikkert som klokken tikker inviterer viseklubben til julekonsert i slutten av november hvert år.

Det er mange ildsjeler i viseklubben og de aller fleste bidrar på sitt vis slik at viseklubben kan være et levende, utviklende, inspirerende og sosialt sted å være. To av ildsjelene i viseklubben er Venche Paulsen og Kathleen Petterson som denne gangen har ansvaret for å organisere Julevisekveld m/allsang slik at alt går smidig for seg og at det musikalske er på plass i tide til konsert. Det er en krevende oppgave, og aktiviteten intensiveres drastisk opp mot konsertdato. Det øves flittig på Viseloftet og hjemme hos Venche bakes det julekaker iherdig til konserten, som er nok en tradisjon. Det er ingen Julekonsert uten julekaker og gløgg, sier hun. For Kathleen er Julevisekveld m/allsang mandelen i risgrøten og hun legger all sin entusiasme og innsats inn i forberedelsene til konsert slik at publikum skal få en herlig kveld.

Det blir en julevisekveld full av kjente og kjære julesanger. "Jeg ønsker meg en konsert hvor kjente og ukjente sitter tett sammen, synger med, blir kjent med hverandre og skaper nye bånd", sier Venche. Og måtte det bli slik.

Mer info her:

https://www.facebook.com/events/2454466981465146/

Dato: onsdag den 27. november kl 19.30.
Sted: Kulturpuben, Lillestrøm, Kirkegata 4.
Arrangør: Skedsmo viseklubb
Konserten er støttet av Kultursektoren i Skedsmo kommune.