Gå til sidens hovedinnhold

John Carew har blitt far for andre gang

Veien til fødselen ble dramatisk da Pernille Juvodden ble koronasmittet i uke 39.

Pernille Juvodden delte nyheten med sine Instagram-følgere søndag kveld. Hun og kjæresten John Carew hadde fått ei datter.

– I dag fyller jeg 25 år og klokken 01.37 den 26.03.2021 fikk jeg verdens beste bursdagsgave, skriver den nybakte moren.

VG omtalte saken først.

Risikerte å føde alene

Men veien til fødselen var ikke helt fri for dramatikk. Da Juvodden var inne i uke 39 som gravid ble hun smittet av korona. Hun måtte forberede seg på å føde uten partner.

I Instagram-innlegget skriver hun at fødselen ble satt i gang, og at helsepersonellet klarte å time fødselen slik at Carew fikk komme inn i rommet i det isolasjonstiden var over ved midnatt. Dette gjorde at han akkurat rakk å se sin datter komme til verden en snau time senere.

– Selv om jeg måtte være uten partner mesteparten av tiden følte jeg det aldri sånn. Jeg kan ikke takke de FANTASTISKE menneskene som jobber på fødeavdelingen på Ullevål sykehus nok for den sinnsykt gode jobben de gjorde for at jeg skulle føle meg trygg og tatt vare på, skriver Juvodden om oppholdet på sykehuset.

Carew sitt andre barn

VG skriver at paret kunngjorde graviditeten til offentligheten i oktober i fjor. Da hadde de vært sammen siden mai samme år.

Paret har de siste månedene delt flere bilder fra graviditeten med sine følgere.

– Tenk at vi skal bli foreldre til ei litta jente, skrev Juvodden i et innlegg etter deres «gender reveal party» i oktober.

Familiens nykommer er Juvodden sitt første barn. Carew har en 17 år gammel sønn fra før av, ifølge VG.

Kommentarer til denne saken