Mann knivstukket – naboer tok kontroll på antatt gjerningsmann

KNIVSTUKKET: En mann er fraktet til Ullevål sykehus etter at han ble stukket med kniv lørdag ettermiddag.

KNIVSTUKKET: En mann er fraktet til Ullevål sykehus etter at han ble stukket med kniv lørdag ettermiddag. Foto:

En mann er fraktet til Ullevål sykehus med det som skal være alvorlige skader etter at han ble knivstukket på Jessheim lørdag. En mann er pågrepet.

DEL

De involverte er menn i henholdsvis 30- og 50-årene. Politiet opplyser at mennene har kjennskap til hverandre, men at det ikke skal være en familiær relasjon.

Politiet fikk melding om hendelsen, som har skjedd på fornærmedes hjemmeadresse i Jessheim sentrum, klokka 12.25. Politiet bevæpnet seg og rykket ut.

Før politiet hadde rukket å komme fram til stedet, hadde allerede naboer tatt kontroll på den mistenkte mannen.

– Da vi kom fram hadde naboene kontroll på gjerningspersonen. Deretter ble han pågrepet av politiet. Pågripelsen foregikk uten dramatikk, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Roy Alkvist.

Han opplyser videre at naboene skal ha grepet inn da de hørte hva som foregikk på adressen.

Ukjent skadeomfang

– Den skadde personen og den pågrepne er kjent med hverandre. Den skadde var bevisst da vi ankom stedet, skriver Politiet i Øst på Twitter.

Øst politidistrikt opplyser like før klokka 21.30 at den fornærmede mannen er utenfor livsfare.

Operasjonsleder Kari Monsen opplyser til RB at politiet har sikret gjenstander som kan knyttes direkte til knivstikkingen.

– Åstedsundersøkelser pågår og vi gjennomfører avhør av vitner, slik at vi kan danne oss et helhetlig bilde av hendelsesforløpet, opplyser Monsen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ETTERFORSKER: Politiets innsatsleder på stedet, Roy Alkvist.

ETTERFORSKER: Politiets innsatsleder på stedet, Roy Alkvist. Foto:

Krimtekniske undersøkelser

Klokka 15.30 er fortsatt politiet på adressen i Jessheim sentrum. Innsatsleder Roy Alkvist opplyser at krimteknikere fra Øst politidistrikt er på vei til stedet.

Han opplyser videre at det skal ha oppholdt seg en tredje person på adressen da knivstikkingen fant sted. Hva slags relasjon vedkommende har til fornærmede eller den antatte gjerningspersonen er foreløpig uvisst.

– Vedkommende vil bli avhørt. Gjerningspersonen er fraktet til sentralarresten i Lillestrøm og vil bli avhørt lørdag kveld, opplyser innsatslederen til RB.

Tips Oss
Tlf: 63 80 00 00 E-post: tips@rb.no SMS/MMS: RBTIPS til 2005

Artikkeltags