Gå til sidens hovedinnhold

Jente (14) påkjørt – skal være kritisk skadd

Jenta er kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus etter en ulykke i gangfeltet.

– Det er en ulykke mellom en personbil og ei jente. Foreløpig vet vi ikke jentas alder, men hun er vurdert som kritisk skadet, opplyser operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt.

Ulykken skal ha skjedd langs Trondheimsvegen på Jessheim, i nærheten av Nordbytjernet. Politiet fikk melding om påkjørselen klokka 15.06.

– Ulykken har skjedd i en fotgjengerovergang. En bil sydfra stoppet for jenta, men det kom en bil nordfra som kjørte på henne, forklarer operasjonslederen om hendelsesforløpet.

– Vi har ikke fått noen tilbakemeldinger fra Ullevål om hvordan det går med jenta. Pårørende er varslet, sier han videre.

Når Romerikes Blad snakker med politiet like før klokka 19 har de gjort seg ferdig på stedet.

Innsatsleder i politiet, Bjørn Christian Willersrud, opplyser at de har kontroll på og er i kontakt med sjåføren av bilen som var involvert i ulykken.

Veien var stengt i en tid etter ulykken.

– Vi har foretatt sporsikring, tatt vitneavhør på stedet og venter nå på Ulykkesanalysegruppa til Statens vegvesen. Veien er sperret av i rundkjøringen ved Trondheimsvegen og den gamle rundkjøringa. Den andre veien er det avsperret ved fylkesvei 174, opplyser innsatslederen.