Jensen skylder på Solberg for svenskehandling før Värmland blir rødt

Frp-leder Siv Jensen mener det er statsminister Erna Solbergs feil at nordmenn reiser til Sverige for å handle før det igjen blir karanteneplikt etter å ha vært på populære handelssteder over grensen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Frp-leder Siv Jensen mener det er statsminister Erna Solbergs feil at nordmenn reiser til Sverige for å handle før det igjen blir karanteneplikt etter å ha vært på populære handelssteder over grensen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto:

Av

De siste dagene har flere dratt over grensen for å handle før karanteneplikt igjen inntrer. Frp-leder Siv Jensen mener at det er statsministerens feil.

DEL

Jensen sier til Dagbladet at dersom regjeringen ikke ønsker at folk skal reise over grensen, så burde restriksjonene ha kommet med en gang. Hun mener også at lavere avgifter på populære grensehandelsvarer vil være et effektivt tiltak.

– Hovedgrunnen til at folk reiser over til Sverige, er at det er dyrere å handle disse varene i Norge. Den enkleste måten å få gjort noe med dette på, er å senke avgiftene på grensehandelsvarer, sier hun til avisa.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken