Gå til sidens hovedinnhold

Jeanette ut, inn og ut igjen av «The Voice»

Artikkelen er over 2 år gammel

Jeanette Vik røk ut av «The Voice» etter en berg-og-dalbane-kveld.

Fredag kveld var 31-åringen fra Nordkisa i duell med lagvenninne Amalie Hamborgstrøm (23) fra Fredrikstad, der de sang «Kamikaze» av Susanne Sundfør.

Mentor Martin Danielle måtte etterpå velge hvem av dem han ville ta med seg videre til neste runde, når live-sendingene starter. Valget falt på Amalie.

På pinebenken

Eventyret tok imidlertid ikke umiddelbart slutt for Jeanette. En av de andre mentorene – Morten Harket – benyttet anledningen til å stjele Romerikes gjenværende håp i sangkonkurransen.

Så ble hun sittende på pinebenken for å se om Aha-vokalisten ville stjele en av de neste tapende duellantene. Og så skjedde det som ikke skulle skje: Etter siste duell trykket Harket på knappen og stjal Synne Helland (19) fra Stavanger til sitt lag. Dermed sendte han Jeanette ut av konkurransen.

– Gnisten tent igjen

Å få være med på «The Voice» har uansett vekket Jeanette Viks brennende interesse for å synge og opptre igjen, etter mange år med «musikken på hylla».

– Nå som gnisten er tent igjen, er jeg sikker på at jeg skal fortsette å synge og opptre i framtida, sa Jeanette til Romerikes Blad etter at hun hadde gått videre fra «blind audition».

Kommentarer til denne saken