LØRDAG 27.11 KL.14.00 PÅ SCENE5 I LILLESTRØM KULTURSENTER. ARR. LILLESTRØM JAZZKLUBB.

Saksofonisten Knut Riisnæs er en bauta innen norsk jazz og en sentral bidragsyter på mange av de utgivelsene man i ettertid betrakter som de viktigste innen skandinavisk jazz. Han er en prisbelønt norsk jazzmusiker og en av våre mest betydningsfulle saksofonister, kjent fra en lang rekke utgivelser her til lands og internasjonalt. Han ble tidlig sentral i Oslo's jazzmiljø på 60-tallet, som bebop-inspirert platemedvirkende for landets absolutt fremste jazzmusikere. Han har utviklet en musikalsk identitet og en personlig, moderne spillestil på et høyt internasjonalt nivå. En stil der han hentet impulser fra ulike stilskapere som Charlie Parker, Sonny Rollins, John Coltrane og Wayne Shorter.


Frode & Frode - Kjekstad & Berg. Denne duoen består av to av våre fremste jazzmusikere;


Jazzgitarist Frode Kjekstad har spilt på scener som Smoke i New York og Ronnie Scott´s i London, og har gitt ut flere CDer i eget navn.


Frode Berg er en av Norges fremste bassister uansett stilart. Ansatt i Oslofilharmonien, men med et stort hjerte i jazzen.


Repertoaret denne lørdagen er standardlåter med en rekke kjente låter fra amerikansk populærmusikk. Av mange betegnet som The Great American Songbook.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve denne stjernetrioen, som er satt sammen for anledningen, i lekent samspill LIVE kun i Lillestrøm Jazzklubb !

JAZZKAFÉ LØRDAG 27.11 KL.14.00 PÅ SCENE5 I LILLESTRØM KULTURSENTER.

Etter at koronarestriksjonene ble opphevet i høst kan du nå selvsagt kan komme rett på jazzkafé uten å ha bestilt eller kjøpt billett på forhånd (med forbehold om at det ikke er utsolgt) !