Jarl Goli gjør comeback

Jarl Goli, kanskje mest kjent fra Barne-TV-serien Portveien 2 på 80-tallet, er glad for at gjenkjennelsen fra folk  aldri tar slutt. Nå håper han Barne-TV vil bli flinkere til å dempe prestasjonspresset hos dagens unge.Foto: Stephan Løvstad

Jarl Goli, kanskje mest kjent fra Barne-TV-serien Portveien 2 på 80-tallet, er glad for at gjenkjennelsen fra folk aldri tar slutt. Nå håper han Barne-TV vil bli flinkere til å dempe prestasjonspresset hos dagens unge.Foto: Stephan Løvstad

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nå skal han tilbake på teaterscenen. – Dette blir mitt siste, sier «Farmen-kjendisen.

DEL

(Nettavisen): Jarl Goli (59) gjør teater-comeback seks år etter teaterstykket «Alt om min mor» på Den Nationale Scene i Bergen.

Goli får en av hovedrollene i barne- og familieforestilling «Hekseringen» på Bergenhus festning.

– Dette er mitt siste comeback. Det er seks år siden sist jeg sto på en teaterscene. Stykket har premiere 5. august. Dagen før holder Robbie Williams oppvarmingskonsert for oss, sier Goli til Nettavisen og ler.

– Jeg er så takknemlig for at jeg får være med på dette, fortsetter han.

Frykter ikke regn

Som tittelen avslører spiller heksene en sentral rolle i stykket. De skal visstnok være ekte og ikke så farlige som man tror.

Forestilling skal gå frem til 21. august, og det vil bli lagt ut et sted mellom 600 og 650 billetter til hver forestilling.

– Erkebiskopen som jeg spiller har sin historiske forankring, men rollen er nok modernisert. Det er en klar autoritær skikkelse, sier Goli.

Selv om stykket skal spilles utendørs frykter han ikke vestlandsklimaet.

– Bergenserne er godt vant til regn, slår han fast.

Stor produksjon

Det er over 30 år siden Jarl Goli ble rikskjendis over natten som hele Norges barne-TV-onkel i «Portveien 2».

Sist Goli var på skjermen var i supersuksessen «Farmen kjendis» på TV 2.

Handlingen i «Hekseringen» foregår på 1660-tallet. Stykket er nyskrevet. Det samme er musikken. I alt skal 100 personer være sving for vise forestillingen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags