Gå til sidens hovedinnhold

Inspirert av Afrika

Innsendt

På lørdag 19. juni klokka 12 åpner jeg utstilling i Galleriet i Nes Kulturhus!
Utstillingen henger oppe hvertfall til og med søndag 27. juni, og her vil jeg vise fram fortsettelsen på mitt kunstprosjekt inspirert av Afrika.
Jeg begynte å jobbe med dette kunstprosjektet etter min første tur til Afrika, og siden har jeg vært tilbake tre ganger til, i ulike land. Hver gang har jeg jobbet som frivillig på forskjellige prosjekter med utrydningstruede dyr.

I mars 2019 viste jeg for første gang fram Afrika-prosjektet mitt i Nes kulturhus, og deretter i Lillestrøm kunstforening i september 2019. Nå har jeg hatt en lang arbeidsperiode i atelieret mitt, og det har det kommet mange nye tegninger til. Denne utstillingen vil bestå av tegninger i ulike formater, i farge og svart-hvitt, samt digitaltrykk av flere av tegningene.

Jeg har ellers startet samarbeid med reiseselskapet IWannaGo Travel, og sammen med dem skal jeg i 2022 være reiseleder på kunstreise til Sør-Afrika og Cape Town. Her skal vi bl.a få møte Christo Brand; Nelson Mandelas fangevokter og gode venn gjennom 30 år. Jeg gleder meg veldig til å kunne ta med meg folk ned til fantastiske Sør-Afrika og området rundt Cape Town når vi endelig kan reise igjen!

Jeg gleder meg stort til å vise fram fortsettelsen av prosjektet mitt den neste uka. Jeg kommer til å være tilstede på galleriet hver ukedag fra kl 10-18, og kl 12-18 i helgene.
Ifølge corona-restriksjonene er det plass til 25 mennesker i gallerirommet samtidig, og det blir en rolig vernissage fra kl 12 på lørdag. Hjertelig velkommen innom da, eller når som helst de andre dagene!

Kommentarer til denne saken