Rapoduoen Capow og 2G består av Bruno Capodistrias (14) fra Oslo og Imanuel Kimani (12) fra Kløfta.

Nå topper ungdommene på nytt listene over landets mest hørte låter.

«Sør-Afrika» er laget sammen med artistgruppa Beathoven, og byr på god stemning og et catchy refreng.

Om lyttertallene fortsetter å øke i denne farten er det mye som tyder på at dette blir årets store sommerlåt.

Nærmer seg en million streams - etter syv dager

«Sør-Afrika» ble sluppet 8. juni.

Etter bare en uke på Spotify har låten blitt hørt nærmere én million ganger, og ligger på 1. plass på Spotifys «Norway topp 50» liste.

Bruno Capodistrias (14) og Imanuel Kimani (12) ble for alvor kjent da de tidligere i år slapp låta «31. etasje». De fikk god hjelp fra TikTok der guttene først la ut en smakebit hvor de sang refrenget utenfor Oslo Plaza, før låta var offisielt sluppet.

I skrivende stund eksisterer det mer enn tusen unike videoer til «31.etasje» på TikTok, og låta har i løpet av bare 2,5 måneder blitt hørt nærmere 4 millioner ganger.

- Det føles dritbra, fastslår duoen overfor Romerikes Blad.

- Beathoven sende en melding til Capow og boom så var vi i studio. Vi visste ikke at det skulle bli en låt ut av det, men den banga og det føles digg å være på første plass. Det hadde vært fantastisk å spille sangen på VG-lista fredag, men vi får se!

Nå er planen å la låta "Sør-Afrika" dure og gå i sommer, men Bruno og Imanuel røper at de allerede er i gang med nye prosjekter.

Prioriterer fortsatt skolen

I vinter signerte Capow X 2G med Warner Music Norway.

Immanuel Kimani går sitt siste år på barneskolen, mens Bruno Capodistrias går i niende klasse. Etter suksessen kan man si at hverdagen deres er blitt noe annerledes enn klassekameratene sin.

– Altså ting er ikke som før, det kan vi si. Men jeg får det til å funke, det gjør vi begge to, har Immanuel Kimani uttalt til Romerikes Blad tidligere.