Gå til sidens hovedinnhold

– Ikke veldig spesielt for meg

Artikkelen er over 2 år gammel

I åtte år hadde Espen Olsen en rekke roller i Strømmen. Han tror ikke gjensynet med moderklubben vil vekke sterke følelser.

– Jeg var i mange klubber som spiller, så dette er ingen ukjent situasjonen for meg. Det som vil være spesielt denne gangen er om broren min er speaker, faren min vakt og ungene mine ballhentere – for Strømmen. Jeg er mye på Strømmen stadion og vi spilte mot dem med HamKam så sent som i vinter, så kampen blir ikke veldig spesiell for meg sånn sett, sier Olsen.

I RB-sportens podcast «Tullball» fortalte Olsen om sin nye hverdag på Hamar hvor han er sportssjef og assistenttrener i HamKam.

– Jeg er veldig fornøyd med min nye jobb selv om det var trist å forlate Strømmen. Det er ikke mangel på ambisjoner på Hamar. Der får jeg strekke meg etter noe og får kun jobbe spesifikt med en ting – det sportslige, sier Olsen.

Arvtageren Ole Martin Nesselquist har ledet Strømmen til tre poeng på sesongens fire første seriekamper.

– De har vært best i tre av fire kamper og har ingen grunn til å stresse, sier Olsen, som forrige helg tok bussen til Raufoss for å se Strømmens bortekamp med klubbens supportere.

HØR PODKAST MED ESPEN OLSEN MED MASSE OM TIDA I STRØMMEN:

 

Kommentarer til denne saken