Gå til sidens hovedinnhold

I sansenes vold

Artikkelen er over 2 år gammel
Innsendt

En samtidsdanser fra Frankrike, en meditative konsert med et verdenskjent duo og en fotograf stimulerer sanseapperatet på Huser under sansefestivalen.

Det blir bade ro og mange sanseinntrykk for folk som kommer til Huser under Sansefestivalen 6 – 8.09. De yogiske øvelsene ligger som grunnpilarer og vil både stresse ned og gi økt energi.

På årets festival på Huser har vi valgt å invitere inn kunstnere for å påvirke flere deler av sanseapparatet. Den verdenskjente duoen Radical Devotion med mer enn 600 000 likes på youtube er bosatt på Årnes og deltar på festivalen med en meditative konsert. Et annet høydepunkt er den profesjonelle samtidsdanseren Claire Huperau som er på gjestevisitt I Norge. Hun viser forestillingen Polymorphosis fredag kveld den første dagen under festivalen. Forestillingen er et samarbeid med Nes kunstforening. og samtidsdanser Erikk McKenzie fra Vormsund

Vi har også med to bildende kunstnere Ulrike Niederberger, trekunstner, som har spesialprodusert et kunstverk til festivalen og Sidsel Andersen som vil ha en fotoutstilling og også vise kunstvideoer med egne bilder kombinert med musikk.

Anne Heidi Berg Bøhn tilbyr Kundaliniyoga og gongbad mens Sebastian Bauer tilbyr Qi Gong. Begge er erfarne instruktører med velrennomerte kurs som er ettertraktet for et stadig større publikum. Anne Heidi Berg Bøhn driver et studio I Vormsund, mens Sebastian Bauer har et studio I Oslo.

Festivalen er åpen for alle. Ønsker du ikke å delta på aktivitetene, er det mulig å nyte fotoutstillingen, delta på gratis foredrag eller kjøpe noe I Yogabutikken eller ganske enkelt besøke kafeen som er åpen fra 12 til 16.00 både lørdag og søndag.

Vil du delta på aktiviteter, anbefaler vi å forhåndsbestille billetter på nett.

Det er viktig å komme godt kledd. Kulturfjøset Huser er hovedarena og bygningen er ikke vinterisolert.

Kontakt Lise Kristensen tlf 47024039, husergard@gmail.com ww.husergard.no

Kommentarer til denne saken