Gå til sidens hovedinnhold

I denne kommunen ble det i dag påvist tre nye smittetilfeller

Artikkelen er over 1 år gammel

Halvparten av de nye smittetilfellene er registrert i Ullensaker kommune. Også i Eidsvoll har de hatt en økning det siste døgnet. – Ikke uventet, sier kommuneoverlegen.

I dag som i går, er det registrert seks nye tilfeller av koronasmitte på Romerike. Tre av dem er registrert i Ullensaker kommune og to i Eidsvoll.

– Det er jo synd - men ikke uventet, sier kommuneoverlege Carl Magnus Jensen i Eidsvoll.

Til sammen har nå 464 testet positivt på Romerike.

Slik er korona-situasjonen i din kommune:

Nittedal: Ingen har testet positivt det siste døgnet. Totalt er det 46 personer har fått påvist smitte i kommunen.

Aurskog-Høland: Ingen nye tilfeller. Totalt sju personer er blitt smittet av koronaviruset i Aurskog-Høland, det avventes fremdeles svar på fire prøver. Tre av dem som har testet positivt, er nå friskmeldte.

Lørenskog: Ingen nye tilfeller det siste døgnet. Til sammen har 81 personer testet positivt for smitte i kommunen. Samtidig kan kommunen melde om at 40 personer er friskmeldte og ute av isolasjon.

Enebakk: Ingen nye smittetilfeller det siste døgnet. Totalt 45 personer har nå testet positivt for koronaviruset i kommunen. 15 av disse er friskmeldte, og tre av de 45 er døde som følge av viruset.

Nes: Ett nytt tilfelle å melde om. Totalt har 14 personer i kommunen fått påvist koronaviruset. Seks av dem er friskmeldte.

Hurdal: Ingen nye er smittet det siste døgnet. I Hurdal er den eneste personen som har testet positivt, nå friskmeldt.

Lillestrøm: Ingen nye smittetilfelle det siste døgnet. I går var det totalt 134 personer i kommunen som var bekreftet smittet, men nå er totalen 133, melder kommunen. Årsaken er at en av de smittede ikke bor i Lillestrøm.

Eidsvoll: To ny personer er bekreftet smittet det siste døgnet. Totalt har 33 personer fått påvist koronaviruset, og av disse er nå 25 friskmeldte, og fem får fortsatt daglig oppfølging. For ytterligere tre er det satt friskmeldingsdato innen få dager.

Ullensaker: Tre nye smittetilfeller det siste døgnet. Det betyr at totalt 54 personer er smittet i kommunen.

Gjerdrum: Ingen nye tilfeller bekreftet det siste døgnet. Det er totalt åtte personer som er bekreftet smittet i kommunen.

Nannestad: Ingen nye er smittet det siste døgnet. Totalt er det 18 smittede i kommunen. Fem er blitt friskmeldt i dag.

Rælingen: Ingen nye personer er smittet det siste døgnet. Totalt 20 personer er registrert smittet i kommunen, mens ni er friskmeldte. Det er ingen sykehusinnleggelser knyttet til korona, og heller ingen foreløpige dødsfall i kommunen.

Kommentarer til denne saken