Gå til sidens hovedinnhold

Hvordan illustrerer du «livet på elva»?

Artikkelen er over 1 år gammel
Innsendt

Fetsund lenser utlyser konkurranse hvor illustratører, kunstnere og andre kreative sjeler inviteres til å illustrere museet, det fredede anlegget og fløtingshistorien.

Fetsund lenser med nye øyne

Frid Solheim, salg- og bookingansvarlig på museet, forteller at de ønsker å utfordre andre og seg selv til å se lensene med nye øyne. Illustrasjonen skal være et gjenkjennelig motiv, men ikke et logoprodukt.

- Vi ønsker å få laget en illustrasjon som viser «livet på elva», og som du har lyst til å henge på stueveggen eller pryde kaffekoppen din med, forklarer Solheim, som også er ansvarlig for museumsbutikken.

Karakteristiske elementer

Museet skriver i konkurranseutlysningen at det er visse elementer de vil ha med i illustrasjonen: fløter, hake, flåteganger, elva, hvilebrakke og én av båtene.

- Dette er elementer som er veldig karakteristiske for lensene, og som er viktige i fortellingen om fløterne og deres arbeid, sier Solheim.

Sett ditt eget preg på lensene

Solheim gleder seg stort til å se alle bidragene som blir sendt inn, og håper lokale, kreative hoder sender inn sine bidrag. Fristen er 15. januar.

- Her har du mulighet til å påvirke profilen til en av regionens største destinasjoner og kulturtilbud. Vi kommer til å promotere vinneren på stedet og i våre digitale kanaler. I tillegg honoreres vinnerbidraget med 10 000 kroner, avslutter Solheim.

Vil du lese mer om konkurransen og se inspirasjonsbilder?

mia.no/fetsundlenser/konkurranse

Kommentarer til denne saken