SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

HV 71 jakter sin femte strake hjemmeseier

Den tidligere New Jersey Devils-spilleren Mattias Tedenby (t.h.) er den store poengplukkeren hos HV 71. (AP Photo/Henny Ray Abrams)

Den tidligere New Jersey Devils-spilleren Mattias Tedenby (t.h.) er den store poengplukkeren hos HV 71. (AP Photo/Henny Ray Abrams) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

HV 71 har vist strålende form i det sist. I kveld kommer Färjestad på besøk til Jönköping. Kampen kan sees på RB + i kveld.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Get-ligaen: Oilers har overtaket på Storhamar

Oddssingel Copa del Rey: Athletic Bilbao har jerngrep på Sevilla hjemme i Bilbao

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Torsdagens langoddsprogram byr på full runde i den norske eliteserien i ishockey og det er også full runde i den svenske Eliteserien. Det er også avkast for håndball-VM og vertsnasjonene Tyskland og Danmark skal begge i aksjon. Skiskytterne er på plass i tyske Oberhof og der er det verdenscups sprint for kvinner i ettermiddag. I Spania spilles de tre siste åttedelsfinalene i Copa del Rey, blant annet skal Barcelona i aksjon borte mot Levante. I NHL spilles det hele tolv kamper natt til fredag.

NB! Onsdag er det 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

HV 71 - Färjestad H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Det gjenstår fortsatt drøye 20 serierunder i grunnserien av SHL og det er meget tett på tabellen. Mellom serieleder Frölunda og Skellefteå på 11. plass, skiller det kun ti poeng. De seks beste etter grunnserien går direkte til kvartfinale i sluttspillet, mens lagene fra sju til ti spiller playoff om de to siste kvartfinaleplassene.

Kampen HV 71 - Färjestad vises på Nasport. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1900.

HV 71 ligger på 8. plass før kveldens runde og har 46 poeng. Kun sju poeng skiller opp til serieleder Frölunda og kun ett poeng skiller opp til Brynäs på 6. plass. Stod med fire strake seire før det ble overtidstap borte mot Linköping i årets første kamp sist lørdag. Fire strake seire hjemme i Jönköping, deriblant 4-3 mot Farjestad tre dager før jul.

Färjestad på sin side har ligger i toppen stort sett hele sesongen. Er på 3. plass før kveldens runde og står med 51 poeng og har dermed kun to poeng opp til serieleder Frölunda. har dog vært klart best hjemme i Karlstad der laget har tatt 10 seire etter ordinær tid. På borteis er kun fire kamper vunnet etter ordinær tid og formen er heller ikke som best akkurat nå. Kun en av dem siste kampene er vunnet.

HV 71 står altså med fire strake hjemmeseire, deriblant mot nettop Färjestad 21. desember. Vi har god tro på at laget tar sin femte strake hjemmeseier i kveld og 2,05 på hjemmeseier er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken