Gå til sidens hovedinnhold

Hundretalls personer har delt savnet-innlegg: – Det er mange som tror de har sett Messi, men uten hell

Artikkelen er over 1 år gammel

Katten Messi ble feiltakelig tatt med hjem til feil eier 28. juli, og rømte deretter fra Rælingen. Marius Karlsen fra Fetsund har fremdeles ikke fått hjem katten sin.

Etter at Marius Karlsen delte et savnet-innlegg av katten Messi på Facebook, er det et hundretalls personer som har delt innlegget videre.

– Engasjemetet har vært over all forventing, sier katteeier Karlsen til RB og opplyser at katten fremdeles ikke har kommet til rette.

RB har tidlgere omtalt saken, da en dame fra Rælingen feilaktig tok meg seg Karlsens katt hjem fra Karitoppen Kattepenjonat. Driver av kattepensonatet, Kaari Myhre, fortalte da at hun tar på seg det fulle ansvaret og at dette er en veldig lei situasjon for begge parter.

Les også

Sofies satte seg bom fast i myra – så oppdaget hun elgen som led samme skjebne noen meter unna

 

Karlsen har fått mange tips, der folk sender bilder av det dem tror er Messi. Tross stort engasjement og mange tips, er det ingen som har sett den savnede katten.

– Det er mange som tror dem har sett Messi, men uten hell. Det er flott å se at så mange bryr seg, det setter jeg stor pris på. Vi håper bare hun kommer hjem snart, sier Karlsen.

Kommentarer til denne saken