Videre følger en rekke fargerike banneord og beskrivelser av «utysket».

Etter et langt og turbulent forhold med snøfreseren sin har Tor Otto Andreassen bestemt seg for å skilles, og legger den derfor ut til salg. Salgstaktikken er å ikke pynte på sannheten.

– Jeg skal ikke lure noen med å si at det er en veldig bra snøfreser, for det e den ikke. Den er faktisk jævlig dårlig, men hvis noen vil ha den skal de få, sier Tor Otto.

Startet som jobbspøk

Snøfreseren har fått mye oppmerksomhet på nettstedet i løpet av de fire dagene den har vært til salgs.

– Jeg hadde først annonseteksten i sirkulering på jobben, og der ble den godt mottatt. Folk så humoren i det, og ba meg legge annonsen ut på nett, sier Tor Otto.

«Kvalitetsmessig kan du glemme alle forestillinger om et kjøretøy av tysk opprinnelse i premium klassen. Her snakke vi om kinesisk 3. divisjon i en idrett som den vanlige kineser neppe har hørt snakk om,» fortsetter Tor Otto i den komiske annonsen.

– Jeg syntes det var for galt å hive den, så jeg legger den ut, til tross for tvilsom kvalitet. Jeg vil ikke anbefale noen å kjøpe den, sier Tor Ottar.

Har troen på salg

Tor Ottar planlegger å dumpe freseren på søppelfylling om den ikke blir solgt, men selgeren er ved godt mot.

– Den har fått mange visninger og mange har kommentert. Hittil har jeg fått spørsmål om prutningsmonn, noe jeg må vurdere, sier Tor Otto.

Selgeren forklarer Nordlys at snøfreseren er i stand, og at han senest brukte den torsdag formiddag.

– Freseren er ikke helt rett frem, men den går greit. Man bør helst være litt hendt, og erfaren med å skru litt på maskiner. Det er sikkert noen som er interesserte, men jeg ser helst at de henter, forteller Tor Otto.

Mange har vist interesse gjennom å lagre og dele annonsen. Tor Ottar krysser fingrene på at noen av disse også har genuin interesse for den rustbrune snøfreseren.