Hovland med knallrunde i Las Vegas

Victor Hovland (t.h.) og Xander Schauffele takker hverandre for en god runde. (Foto: Chase Stevens/Las Vegas Review-Journal via AP)

Victor Hovland (t.h.) og Xander Schauffele takker hverandre for en god runde. (Foto: Chase Stevens/Las Vegas Review-Journal via AP) Foto:

Av

Viktor Hovland slo seg opp til en delt 20. plass i PGA-turneringen i Las Vegas natt til fredag norsk tid.

DEL

Den norske golfstjernen, som har hjemmebanen sin på Miklagard på Kløfta, hadde en svak åpning på Shadow Creek-banen og lå på 55. plass etter første dag, men leverte en knallrunde på PGA-turneringen fredag og slo seg opp 35 plasser på resultatlisten.

Med fem birdier og én eagle presterte nordmannen atskillig bedre enn den noe trøblete starten på turneringen og gjennomførte med 66 slag, tre under par.

Det startet riktignok med en bogey på første hull, men deretter gikk det mye bedre, og 23-åringen endte med seks under par og spilte seg dermed opp fra tre slag over par til tre slag under.

Hovland startet på hull 10 og spilte den andre halvdelen først. Det er ikke noe cut i turneringen slik at alle spillerne får spille fire runder.

Amerikaneren Xander Schauffele leder turneringen etter andre dag med hele 14 slag under par, etter en 64-runde fredag.

Briten Tyrrell Hatton, som ledet etter første dag, ligger på andreplass med 11 slag under par.


Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken