Gå til sidens hovedinnhold

Her fyker Vita og Yousef i tottene på hverandre: – Det er det verste jeg har vært med på

Artikkelen er over 2 år gammel

Det gikk noen kuler varmt mellom Vita Mashadi og Yousef Hadaoui i kveldens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

(Nettavisen): Årets kjendiser i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har ikke rukket å være på tur med hverandre så altfor lenge. Likevel har det rukket å oppstå gnisninger mellom enkelte av deltakerne i gruppen.

I kveldens episode av det populære TVNorge-programmet går det noen ekstra kuler varmt for influenser Vita Mashadi (26), og komiker og NRK-profilen Yousef Hadaoui (38).

Diskusjonen bunner i at laget, som inkluderer Mini Jacobsen, Vita Mashadi, Guro Fostervold Tvedten, Silje Nordendal og Yousef Hadaoui, ikke klarer å bli enige om hvilken retning turen skal gå videre.

Les også

– Jeg ble med på grunn av pengene

 

Mens Mashadi og Jacobsen velger å gå for kart og kompass, bestemmer Hadaoui seg for å gå for spørremetoden - og leter etter folk i nærheten han kan spørre om veien.

Da setter Mashadi ned foten, og tumultene ender med høylytt skriking mellom Mashadi og Hahaoui.

Se klippet øverst i saken!

– Rota det til

Les også

Viste gruppesex i «Ex on the Beach»: – Har aldri sett noe drøyere

 

Til Nettavisen forteller Yousef Hadaoui at han gruer seg til å se det hele på TV.

– Jeg har ingen anelse av hva som blir tatt med, og hvor jævlig jeg egentlig var, sier Hadaoui.

Ifølge komikeren er det mangel på energi og motivasjon som gjorde at han tente på alle pluggene overfor Mashadi.

- Det som skjer er at alle er slitne. Vi er også ganske frustrerte over at vi ble danka ut av det andre laget. Vi rota det skikkelig til, sier Hadaoui.

- Hva var det med Vita som gjorde at du ble så irritert?

- Det var vel ikke direkte Vita som gjorde at jeg ble irritert. Vi begge har temperament, samtidig som det er det eneste vi har til felles, sier Hadaoui og ler.

Visste ikke hva «71 grader nord» var

Les også

«Paradise Hotel»-Walid punget ut 200.000 på klær før oppholdet: – Det er viktig å bruke penger på imaget

 

Komikeren forteller også at han flere ganger følte at han ble tatt svært useriøst av gruppen, og ikke ble hørt da han forsøkte å bidra til beslutninger.

- Jeg hadde null forventninger til deltakelsen. Jeg visste omtrent ikke hva «71 grader nord» var før jeg sto midt i det. De andre hadde trent seg opp god tid i forveien, mens jeg ikke hadde gjort noen ting. Det viste seg å være jævlig tøft, sier 38-åringen og fortsetter:

- Det er det jævligste jeg har vært med på, og allerede fra dag én tok folk meg useriøst. De fleste trodde jeg bare var der for å ha det gøy, og da er det vanskelig å bidra og by på seg selv. Det er ganske frustrerende, for jeg hadde rett opptil flere ganger om hvor vi burde tatt veien.

- Irriterte meg allerede de første dagene

Les også

Paradise-Floyd sjokkerte: – Jeg ble rett og slett forbanna

 

Ifølge Vita Mashadi er det flere ting som gjør at hun tilslutt eksploderte overfor Hadaoui.

- Det man ser på TV er et veldig lite bilde av hva som egentlig har foregått i løpet av hele oppholdet. Allerede fra dag én begynte å Yousef å irritere meg, og det var ganske mye som skjedde underveis før jeg faktisk sa fra til ham, sier hun til Nettavisen.

Ifølge Mashadi var det spesielt måten han snakket til henne og de andre jentene på som gjorde at begeret rant over.

- Man er i en situasjon der ting oppleves mye mer intenst enn det kanskje er. Jeg fikk rett og slett nok av den nedlatende måten han snakket til oss jentene på, sier Mashadi og fortsetter:

- Han bidro også svært lite til gruppen, og klagde over ting hvis vi gjorde feil. Men hadde aldri noe forslag å komme med selv. Han kjørte sitt eget show, sier hun.

- Vil aldri på tur igjen

Les også

– Er det greit å ha sexpause i småbarnsperioden?

 

I dag er det ingen sure miner mellom de to kranglefantene. Likevel kunne de aldri tenkt seg å dra på tur med hverandre igjen.

- Nei, aldri. Ikke en sånn heavy tur som det der. Det kommer ikke til å skje igjen, ler Mashadi.

For Hadaoui sin del er det ikke bare Vita Mashadi som «71 grader nord» han skremt han fra. Ifølge ham selv skal han aldri sette føttene sine på et fjell igjen.

- Jeg er ikke Norges tøffeste kjendis - og det er helt greit, konstaterer han.

Les også

– Vi har barn, barnebarn og alt på stell. Men hun vil ikke lenger ha sex

 

Kommentarer til denne saken